Nyheter

Kate tilbake på rød løper i kjole fra favorittdesigner

GALLAMIDDAG: Prins William og hertuginne Kate strålte sammen på den røde løperen i London. Foto: Getty Images/All Over Press
Natalie Ngo
Publisert:

Hertuginne Kate (31) glitret som aldri før i en paljettkreasjon fra Jenny Packham da hun dukket opp på den røde løperen for første gang etter fødselen.

Det er ennå ikke gått to hele måneder siden prins George ble født, men allerede er mamma Kate tilbake på jobb. I går ankom hertuginne Kate og prins William sammen på den røde løperen i forbindelse med en gallamiddag på The Royal Society i London.

Kate lyste opp i en paljettbelagt, fotsid kjole i sølv fra favorittdesigneren Jenny Packham, som hun kombinerte med skyhøye sko i samme farge og diamantarmbånd.

Det er imidlertid ikke første gangen Kate får oppmerksomhet for kjolene sine etter fødselen. Da det første familiefotografiet ble offentliggjort ville alle ha tak i den samme gravidkjolen som Kate ble avbildet med.

Og allerede på sykehustrappene da de nybakte foreldrene stolt viste frem Storbritannias nye tronarving, ble det spekulert i om den prikkete babykjolen til Kate var spesialdesignet av favorittdesigneren Jenny Packham.

FEMININT: Jenny Packhams vårkolleksjon var fylt til randen med romantiske kreasjoner i delikate materialer. Foto: Getty Images/All Over Press

Det var dermed ingen stor overraskelse at Kates kjolevalg på den røde løperen i går var fra samme designer. Jenny Packham har nemlig vist seg å være Kates sikreste kjolekort de siste årene.

I likhet med hertuginnen har kjendisene lagt sin elsk på Packhams design, og kjolene hennes har flere ganger dukket opp på den røde løperen i Hollywood.

Da Jenny Packham viste sin vårkolleksjon på moteuken i New York tidligere denne uken sendte hun modellene en etter en i fotside og florlette kjoler i duse farger. Innimellom dukket det opp kreasjoner i sterke nyanser av blått, rødt og gult, men alle var like feminine og forseggjort.

LES OGSÅ:Moteukens heteste trend - slik viser du magen til våren

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Hertuginne Kate om bildene på sykehustrappen: – Skremmende

KJENDIS

Hertuginne Meghan viste frem sønnen i glamorøs luksuskjole

NYHETER

Sjekk budsjett-hertuginnen – valgte kjole til 430 kroner på de første babybildene

NYHETER

Hertuginne Kate i gammel favorittkjole på galla

KJENDIS

Se hertuginne Kates stilforvandling

KJENDIS

Sjekk hertuginne Kates to prinsessekjoler i Paris

NYHETER

Kate strålte i blomsterdrøm: - Spennende og dristig