Donatella Versace har blitt 57 år - sjekk hennes dristige stil

Jennifer Bråthen
Publisert:

Forrige uke fylte Donatella Versace 57 år, men alderen hindrer henne ikke i å kle seg vågalt. Sjekk motedronningens dristige antrekk fra den røde løperen.

Donatella Versace er kjent for å ha en stil som skiller seg ut i motebransjen. Hun er alltid den bruneste, blondeste og mest sminkede samme hvor hun er. I et intervju med motemagasinet Love snakket hun åpent ut om sitt utseende.

– Jeg vet ikke engang hva som er min naturlige hårfarge lenger. Hva er naturlig? Jeg tror ikke på det naturlige for kvinner. For meg har naturlig noe med grønnsaker å gjøre.

Når det kommer til klær og tilbehør er hun uredd. Hun viser ofte mye hud og kler seg gjerne opp i iøynefallende farger og avslørende materialer.

Arvet motehuset

Den blonde og solbrune motedronningen startet sin karriere som pr-sjef i bedriften til sin bror, Gianni, på 80-tallet. Hun ble raskt en viktig person for selskapet, og var en av de første som benyttet seg av kjendiser fremfor modeller for å markedsføre motehuset Versace.

Donatellas bror ga henne også ansvaret for motehuset underlinje, Versus. I 1997, etter Giannis tragiske død, fikk hun hovedansvaret for hele motehusets drift.

I dag eier Donatellas datter, Allegra (25), ifølge Huffington Post hele femti prosent av selskapets aksjer. I tillegg arvet hun hele 700 millioner av sin onkel Gianni. Hun står også oppført som den neste arvtageren til bedriften.

Sjekk Donatellas dristige antrekk her:

LES OGSÅ:Lårkort, frekk og sexy sommermote

LES OGSÅ: Mette-Marits favoritt: – Sexy på en måte alle liker

Publisert: