Slik får du stilen til sjarmøren Pharrell Williams

Pharrell Williams (38) levde i skyggen av store stjerner som Jay-Z og Kanye West i mange år som produsent, men da han slo gjennom som vokalisten i N.E.R.D. fikk verden øynene opp for den stilsikre kvinnesjarmøren. Her ser du hvorfor.

Pharrell ramser opp store designere som Marc Jacobs, Karl Lagerfeld, Junya Watanabe, Commes des Garçons og Tommy Hilfiger, når magasinet GQ spør ham hvilke designere han ser opp til.

– Vil man gjøre det bra bør man studere de beste, sier han videre til magasinet.

LES OGSÅ: 18 år etter sin død er Kurt Cobain fremdeles et stilikon – slik får du stilen

Pharrell har i flere år jobbet med klesmerket Billionaire Boys Club og vet godt hva han snakker om når det kommer til sko, klær og tilbehør. Til Teen Vogue forteller han at klesmerket fikk se dagens lys fordi han ønsket å lage klær han ikke fikk tak i. Nå, mange år etter, har både han og merket hans fått en langt mer voksen og sofistikert stil enn tidligere.

I starten av sin karriere var Pharrell ofte å se i vide jeans og hettegensere, men nå sverger han til en langt mere preppy stil med smale bukser, skjorter, ettersittende kardiganer og formsydde blazere. I motsetning til de som kjører den preppy stilen helt ut, kombinerer Pharrell som regel de sofistikerte klærne med sneakers eller rocka skotøy fra for eksempel Chanel.

Williams elsker å kle seg opp og er ofte å se i blazere og skjorte. Han går også for smoking når anledningen byr seg. Stjernen legger med andre ord ikke skjul på at han liker den sofistikerte stilen godt.

– Jeg liker den dandy stilen til prins William, men Alber Elbaz er geniet, sier han til GQ, og innrømmer at han lar seg fascinere av at Lanvin-designeren slettes ikke bryr seg om kleskoder.

Drømmer du om å kunne kle deg som storsjarmøren bør du gå for god kvalitet når det kommer til basisplagg som jeans, t-skjorter og hettejakker. Å gå til innkjøp av en kul skinnjakke er også å anbefale. Vil du ha det lille ekstra kan du se deg ut en tidløs blazer med godt snitt og kombinere den med favorittskjorten din. Topp antrekket ditt med ett par nye sneakers, og du er godt på vei.

LES OGSÅ: Slik skal det gjøres, gutter

LES OGSÅ: HylletKanye Wests design i sko til 33.000 kroner

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?