I sminkepungen til Marte Stokstad

Marte Stokstad (33) strålte som programleder under VG- Lista konserten på rådhusplassen forrige fredag. Stokstad sverger til rouge og selvbruning, om ikke solen titter frem i sommer.

Isabelle Ringnes
Publisert:

Vinn makeover med Mote-Silje og gavekort på 10.000 kr!Les mer her

Den vakre brunetten har tidligere vært programleder for Idol, Norske Talenter og norske Melodi Grand Prix i 2010. Hun fødte nylig en datter i februar, men stilte allikevel opp sammen med kollega Erik Solbakken og ledet showet på rådhusplassen for femte gang. Marte har et glinsende smil og er rask til å innrømme at hun har en gigantisk sminkepung.

Rouge gir farge i kinnene

Stokstad avslører at hun liker å bruke sminke, og at det viktigste produktet for henne er en god rouge.

- Min personlige favoritt er Nars´rouge Orgasm, sier Stokstad til minMote.

Hennes beste tips er å hamstre rougen, om man skulle befinne seg i nærheten av en Sephora-butikk. Men du kan også shoppe det populære multiproduktet på nett.

Førti forskjellige nyanser

Rouge er ikke det eneste sminkeproduktet som gjør Marte enda vakrere. Skjønnheten er også meget glad i øyenskygge, og det mangler ikke på variasjon i den store sminkepungen.

- Jeg har alltid på meg masse øyenskygge. Jeg liker best å bruke brune og kobberfargede øyenskygger. Jeg har sikkert førti forskjellige brun-nyanser, sier den søte programlederen til minMote.

I tråd med sommerens sminkemote har Stokstad tenkt til å sprite opp med rosa -og korallfarger for å få en freshere look. Hun presiserer at hun liker å prøve ut nye ting, og ikke er redd for å trå feil med sminkekosten.

Reddes av selvbruning

Mange kjendiser er fan av selvbruning og velger lette kremer for å få litt farge før sommeren. Så selv om sommeren ikke skulle by på solskinn, har Stokstad løsningen klar.

- Da slår jeg til med selvbruning! Jeg har både produkter fra Dior, Clarins og Lancome. Jeg bruker ofte selvbruningsservietter, men jeg spesielt glad i en mousse fra Clarins, avslutter den flotte programlederen til minMote.

Relevante saker videre:

Slik lykkes du med selvbruning! Få gode tips her

Skill deg ut i mengden! Slik bruker du sterke øyenskygger

Publisert: