Slik sminker du sesongens skrikende lepper

Etter en mørk og kjølig vinter, er det fargesterke lepper som står i fokus denne våren.

Mange motehus lot sine modeller har nedtonet øyesminke og lot all fokus ligge på flørtende, fargesterke lepper. Denne trenden kan bidra godt til ethvert antrekk og kan gjøre utrykket ditt mystisk eller livlig, alt ettersom fargen du velger. Men det er likevel noen forhåndsregler man må ta før man legger på et lag leppestift.

Mange opplever at leppestiften "blør" utover dagen eller om man har presset leppene sammen litt for ofte. For å unngå at leppestiften skal gå utenfor linjene, så er det noen enkle skjønnhetstriks man kan ta i bruk for å beholde fargen lenger og på plass.

Legg en base

For å lage en slags base på leppene, ta på et lag med foundation. Her kan man velge mellom å bruke enten flytende foundation eller pudder, eller du kan bruke begge. Da tar du først på flytende foundation, lar den tørke i et par minutter før du lett påfører pudderet.

Slik sminker du sarte rosekinn!Les mer her.

Bruk en stødig hånd

Deretter er det tid for å bruke en lipliner. Med denne kan du streke opp linjene, og den bidrar til å holde fargen på plass. Vær nøye og bruk en stødig hånd når du påfører denne, så du slipper unødvendig søl. Skulle uhellet likevel være ute, ha en mild sminkefjerner og noen bomullspinner for hånden slik at du kan rette opp.

Til slutt kan du påføre leppestiften, enter du velger å påføre den rett fra stiften eller med en leppekost.

Gjennom dagen kan det være kjekt å ha liplineren og leppestiften med i vesken, slik at du kan lett kan påføre nytt når leppefargen har mistet sin glans.

Kilde: Ehow.com

Relevante artikler videre:

Har du mørke ringer under øynene?Slik sminker du dem vekk

Gode skjønnhetsfunn under 200 kroner.Se tipsene her!

Trenger du krisehjelp til vinterhåret?Slik kan du få bukt med elektrisk, slitt hår!

Hvordan var din opplevelse i dag?