Tør du å vise magen i vår? Slik styler du minitoppen fra catwalken

Magetoppen har kommet for å bli. Velg mellom en snuppete og søt, sexy eller hippe-inspirert stil. Kort er godt denne våren - hvis du tør.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Mange av de store motehusene sendte modellene nedover catwalken i korte topper som viste et glimt av magen i sine vår/sommer-show. minMote viser deg hvordan du kan bruke den vågale trenden.

Dolga & Gabbana viste en av vårens søteste kolleksjoner med helmatchende antrekk med blomstertrykk i flere farger. Motehuset viste en sexy look med bh-lignende topp og minishiorts med høyt liv og matchende jakke, men også en mer ladylike stil hvor den korte toppen ble matchet med et vidt skjørt og en elegant kåpe.

Norske Peter Dundas ble hyllet for sin red carpet-kolleksjon for Pucci tidligere i vinter, som var full av korte blondetopper som viste usedvanlig veltrente modellmager.

Etro viste derimot en mer etnisk og safari-inspirert look, med vide bukser, vester og helt enkle magetopper i naturlige farger.

Motejournalist og blogger Caroline Skjelbreid deler sine stylingtips når det gjelder magetoppen:

PREPPY OG SNUPPETE

La deg inspirere av Dolce & Gabbana og kombiner et korsett, en dekkende bh eller en magetopp med et stort skjørt som er høyt i livet.

Bruk en blazer eller en kort dressjakke for å unngå at det blir vulgært.

Eventuelt kan du bruke en kort kardigan som viser litt mage og kombinere det med et 50-talls-skjørt for en retroinspirert look.

TIPS: Hvis toppen er veldig kort er det ikke like heldig å bruke den med en trangt kort skjørt. At man skimter litt bar mage under en jakke er derimot veldig sexy!

Designerinspirasjon: Dolce & Gabbana, Jason Wu, Donna Karan, Nina Ricci

SAFARI

Dyriske trykk er stort også denne sesongen og sammen med naturfarger som skoggrønt og jordbrunt blir det safari-inspirert og lekkert. Etro viste for eksempel små stroppetopper under frynsevester i skimrende gull.

TIPS: Kopier stilen ved å bruke en helt enkel topp i brunt eller beige sammen med vide og komfortable bukser. Sleng en liten jakke eller en større vest over og du er klar for fest!

Designerinspirasjon: Etro, Missoni

SIGØYNER

Pucci viste de mest sexy sigøynerjentene vi har sett på lenge, ikledd lange skjørt og korte topper som viste gyllenbrune sit-ups-mager.

Stjel stilen med en t-skjorte, topp eller langermet genser som viser magen sammen med et gulvlangt skjørt med mye bevegelse.

TIPS: Tilbehør er alt til denne stilen - less på med store armbånd og ikke glem gullringene eller statement-øredobbene i ørene.

Designerinspirasjon: Pucci, Versace

Pretty in pink:Kast deg over vårens mest feminine trend

Vårens undervannstrend:Slik bruker du den!

Valentino-fletten:Lag den på 1-2-3

Fargefest i 2012:Les dommen over vårens sminke

Følg journalisten på Twitter her!

Publisert:

Finn mer innhold om: