Kim Kardashian mest sexy på Halloween - sjekk kjendiskostymene

Utkledd som Batman-fienden «Poison Ivy» stjal en svært sexy Kim Kardashian (30) showet på Halloween-fest - tradisjonen tro kjørte TV-stjernen på med både lårkårt, åletrangt og utringet på én gang.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Sjeldent har tegneseriefiguren «Poison Ivy» sett så sexy ut som i Kim Kardashinas skikkelse. Lørdag feiret hun Halloween på nattklubben LAVO i New York og levnet som vanlig ingen tvil om hvem som var kveldens hotteste.

30-åringen hadde ildrødt hår for anledningen, som ellers var stort og glamorøst i typisk Kardashian-stil. Reality-baben holdt seg også tro til sin vanlige rød løper-stil i kjolevalget og stilte i en knall grønn minikjole med blader på.

Kardashian toppet Halloween-looken med store armbånd og skyhøye platåpumps i glitrende gull - kanskje ikke kveldens skumleste kostyme, men definitivt kveldens frekkeste.

Se også:Kjendisene elsker effektkjolen

Supermodellen Heidi Klum (38) elsker også å kle seg ut og hvert år holder hun en storslagen Halloween-fest for sine venner. I år var intet unntak og det var vertinnen selv som stilte i kveldens mest oppsiktsvekkende kostyme. Bildene viser at Heidi ble trillet inn på en obduksjonsbenk til Las Vegas-festen, sminket og kledd opp til det ugjenkjennelige.

Klum hadde nemlig kledd seg ut som en død person uten verken hud eller hår. Pumpsene hadde hun imildertid beholdt på, men ellers var det lite som minnet om en supermodell ved Heidi.

Se også:Halloween-sminken som gjør deg til kveldens dronning

Video: Sjekk Heidi Klums elleville Halloween-kostyme

Hilton-søstrene festet også på Halloween. Lillesøster Nicky stilte i et klassisk Halloween-kostyme - sexy leopardbody med ører og bånd rundt halsen.

Andre som vet å kle seg ut er Playboy-jentene. Bridget Marquard ble kjendis gjennom TV-serien om livet i Playboy-huset og på Halloween var de karakteristiske ørene på, med en matchende sort- og gullbody og sexy peep toe-pumps.

Holly Madison er kjent fra samme serie, men hadde ikke på seg bunny-kostyme i år. Hun hadde derimot kledd seg ut som eventyrprinsessen Rapunzel, med enda lengre hair extentions enn vanlig.

Se også:De uforglemmelige Versace-kjolene

«Jersey Shore»-kjendisen Nicole «Snookie» Polizzi har blitt kjent også for sin klesstil etter at hun dukket opp på TV-skjermen. Hun blir stadig observert i ultrakorte skjørt og shorts, og Halloween var selvsagt intet unntak. Denne gangen hadde hun også på deg pels, lakk, lær og kroppsmaling - med andre ord skal ingen si at «Snookie» ikke tok Halloween på alvor.

Se også:Slik sminker du deg som Mette-Marit

Publisert: