Lady Gaga stilte med horn i pannen

Rikke Monsen
Publisert:

Til tross for lange splitter, lårkorte kjoler og dype utringninger var det Lady Gaga som igjen stjal showet på Grammy-utdelingen.

Istedenfor å gå opp den røde løperen, ankom Lady Gaga i et egg båret av modeller med horn og kjoler og boxere i gult. Selv klekket stjernen ut av egget da hun opptrådte med sin nyeste singel «Born this way», hiten som skal være delvis innspilt i Norge. Under opptredenen bar hun et gult antrekk, men da hun gråtkvalt mottok pris, hadde Gaga skiftet til et sort antrekk, med høy hestehale. Håret var, i tillegg til å være blondt, farget i en dus rosatone. På scenen fikk også Gaga selv vist frem at hun hadde både horn i pannen og spisse skuldre.

Slik ser Lady Gaga ut som voksdukke.Fikk intet mindre enn åtte antrekk.

Skimrende paljetter

Det glitret virkelig på Grammy-utdelingen. Paljetter og Swarowski-krystaller gjorde seg gjeldende i mange antrekk, og var den absolutt største tendensen på den røde løperen. Dessuten hadde flere stjerner valgt gull- sølv og bronsekjoler, og blant de som la sin elsk på begge tendenser var Heidi Klum, LeAnn Rimes og Kim Kardashian. Både Klum og Kardashian valgte en høy splitt, mens alle tre gikk for dyp utringning sammen med bare skuldre og ermer. Kardashian er kjent for sine former, og skal visstnok ha slitt med å få på seg den trange paljettkjolen fra Kaufman Franco, som hadde både ekstra høy splitt og ekstra dyp utringning. På tilbehørsfronten skuffet heller ikke Kardashian, som hadde valgt juveler med en prislapp på omkring 650,000 dollar.

Det var sexy splitt og fargesterkt på Golden Globe.Se bildene her!

Lårkort

Flere av kjendisene i går valgte å vise frem sine solbrune bein. Jennifer Lopez valgte en langermet sølvkjole fra Emilio Pucci, og tøffe Christian Louboutin-sko med åpen tå. Sangerinnen Keri Hilson valgte en knallfarge på sin kjole, som også viste elementer av paljetter. I sin sorte og hvite cocktailkjole ga Eva Longoria et yndig preg på den røde løperen i går. Kjolen hadde en kraftig krage med sorte draperinger, og til dette valgte hun mørkt tilbehør, som de sorte pumpsene fra Brian Atwood.

Grammy-utdelingen er kjent for dristige kjoler.Sjekk de historiske bildene her!

Kjoler med slep

Siden Grammy-utdelingen falt dagen før alle hjerters dag, var det kanskje et sjarmerende vink flere av kjendisene ga da de valgte kjoler med slep. Katy Perry hadde en kjole med langt slep og den viste frem både brystet, livet og armene. Den hvite kreasjonen hadde Swarowski-krystaller på overdelen, mens Perry brukte hvite englevinger på ryggen. «Glee»-stjernen Lea Michele valgte en dramatisk, sort kjole fra Emilio Pucci. Kjolen hadde både draperte rysjer og et parti med blonder, men aller mest oppmerksomhet fikk stjernen for sin utringning og lårhøye splitt. Ciara hadde også lagt sin elsk på en Emilio Pucci-kjole, og med tilsvarende høy splitt og langt slep strålte sangerinnen. Kjolen hadde utskårede detaljer på brystet, og var i forskjellige blåtoner. De sorte skoene kommer fra Givenchy, og i etterkant av utdelingen har stjernen fått litt pepper for sitt mørke skovalg til den drømmende vårkjolen.

Katy Perry er kjent for å piffe opp ethvert antrekk.Tips til spennende hårpynt!

Mønster

Det var ikke bare Lady Gaga som hadde et oppsiktsvekkende antrekk i går, for hun fikk real konkurranse på den røde løperen. Givenchy hadde skapt en krysning av menneske og leopard av rapperen Nicki Minaj. Selv beskrev hun antrekket som intet annet enn et mesterverk. Minaj hadde også leopardmønstret hår i bunnen, men det kan tenkes at stjernen hentet resten av inspirasjonen til den hvite og sorte håroppsatsen fra tegneseriefigur Cruella de Vil. Miley Cyrus fikk skryt for sin fotside Roberto Cavalli-kjole etter utdelingen i natt. Den hadde et passende snitt til 18-åringen og bestod av et zebramønster med paljetter. Miley valgte bølgete hår som gjorde det hele til en avslappet, men glamorøs look. Nicole Kidman deltok på Grammy-utdelingen for å støtte sin mann, countrysanger Keith Urban. Skuespillerinnen valgte også gulvlangt, men med bare skuldre. Med enkelt tilbehør og utslått, krøllete hår strålte hun i en blomsterprint à la Jean Paul Gaultier.

Stjernene gjør også makeup-tabber.Slik var Nicole Kidmans pudderkrise.

Transparente partier

På den røde løperen beviste stjernene at det er mange måter å bruke denne trenden på. Rihanna overlot lite til fantasien i sin tøffe Jean Paul Gaultier-kjole som bestod av hvite partier hvor stoffet var rysjet sammen. Natasha Bedingfields kjole hadde en romatisk vri på den transparente looken, og hun forsterket inntrykket med bølgete, kort hår. Kjolen bestod av en bustier med perledetaljer, og kjolens skjørt var transparent med mørkere blå blomsterdetaljer. Florence Welsh fra «Florence and the Machine» valgte en fotsid kjole fra Givenchy, og kjolens transparente stoff gjorde at leggene var synlige. Kjolen hadde flere transparente partier, og var tydelig naturinspirert med to svaner som utgjorde printet.

Transparent blir hot til høsten.Se video fra Styleins visning med transparente stoffer!

Relevante artikler videre:

Hun solgte flest magasiner i 2010.Sjekk hvem her!

Elsker du Rihanna?Sjekk hva hun har i sminkepungen.

Elsker du «Gossip Girl»?La deg inspirere av tv-seriens trender!

Publisert: