Nyheter

Supermodell Kendall Jenner avslører kontroversiell hemmelighet

LETTER PÅ SLØRET: Supermodellen Kendall Jenner forteller om en ny side av seg selv i Hudson-søsknenes podkast. Foto: Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot/NTB.

– Det er ingen som vet dette, sier Kendall Jenner (24) som er sjeldent åpen i podkasten til skuespilleren Kate Hudson (41).

Sara Boquist
Publisert:

I podkasten «Sibling Revelry» hadde skuespillersøsknene Kate og Oliver Hudson nylig besøk av søsterparet Kourtney Kardashian og Kendall Jenner.

Under podkasten blir søstrene stilt en rekke kjappe spørsmål, og det er når søstrene blir spurt om «hvem i Kardashian-familien ville vært en «stoner» (en som røyker det narkotiske stoffet marihuana) at Kourtney Kardashian umiddelbart svarer «Kendall».

Les også: Kendall Jenner er verdens best betalte modell

Jenner, som jobber for de største motehusene i verden, avslører deretter at hun fra tid til annen røyker marihuana. Saken er omtalt av blant andre People, Daily Mail og Page Six.

– Det er ingen som vet dette. Nå er første gang jeg deler det, sier den berømte supermodellen, som ikke utdyper saken noe mer.

Kendall om kviser: – Ikke la det stoppe deg

Videre i podkasten forteller de kjente søstrene at det er Kylie Jenner, den yngste i søskenflokken, som er den mest avslappede av dem.

– Kylie er en veldig lite dømmende person, hun er den mest avslappede av oss, sier Kourtney Kardashian.

Ser tilbake på motetabber

Jenner og Kardashians mimrer tilbake på hvordan tiden med realityserien «Keeping up with the Kardashians» har påvirket livene deres og hvordan de tror livet hadde blitt uten det populære showet. Ingen av dem pleier å se på de nyeste episodene, bare de gamle.

– Det er fordi det er low-key familievideoer av oss, og det er veldig gøy å se. De nye episodene bryr jeg meg ikke om, ler Kendall som også legger til at både antrekk og hår i de eldre episodene er «helt krise». Kourtney sier seg enig.
Husker du disse ikoniske Kardashian-antrekkene?

LEOPARD: I 2011 stilte Kardashian- og Jenner-søstrene på den røde løperen i like leopardantrekk. Foto: AP Photo/Matt Sayles, File)

Se Kylie Jenners ekstreme forvandling

I podkasten kommer de også inn på temaet personlig stil og mote. En jeansfavoritt hos søstrene har lenge vært såkalte «mom jeans», og Kendall har følgende å si om trenden:

– Hvis du kler deg i forhold til kroppen din og vet hva som ser bra ut på deg selv, så vil du føle deg vel. Og det igjen vil smitte over på andre. Du kan ha på deg noe helt vilt, men hvis du bærer antrekket med selvtillit så vil det synes, la hun til.

Slutt for «KUWTK»

Det var moren, Kris Jenner, som kom opp med ideen om at livene deres skulle filmes i et realityshow. Første episode av «Keeping up With The Kardashians» gikk på TV i 2007. Tidligere denne måneden ble det kjent at TV-serien vil ha sin siste sesong tidlig i 2021.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Kim Kardashian avfeier mammatøy-kritikken

  2. NYHETER

    10 uforglemmelige Kardashian-antrekk

  3. KLÆR

    Historien bak høstens mest ikoniske frakk

Relaterte artikler

NYHETER

10 uforglemmelige Kardashian-antrekk

NYHETER

Kim Kardashian sier hun tjener mer penger på Instagram enn på «KUWTK»

NYHETER

Kendall Jenner saksøkes

SMINKE

Nå kommer Kylie Cosmetics til Norge

NYHETER

Ødela forlovelsesring til 10 millioner

NYHETER

Kylie Jenner viste frem babymagen

NYHETER

Juliane Snekkestad er modell for Kylie Jenner