Kim viste frem babymagen i dristig Givenchy-kjole

PENT PAR: Kim Kardashian og Kanye West giftet seg i fjor vår. Ekteparet hadde sørget for å ta på seg matchende antrekk under Gicenchys NYFW-visning før helgen. Foto: REUTERTS

Kim Kardashian (34) er en selvskreven gjest under New York Fashion Week. Under fredagens Givency-visning la hun slett ikke skjul på den voksende babymagen.

Line Orfjell
Publisert:

Kim Kardashian og ektemannen Kanye West (38) er ofte å se i festlige lag, og New York Fashion Week er intet unntak: Paret var til stede da Givenchy presenterte våren og sommerens must-haves før helgen, både under selve visningen og på festen etterpå. Paret har datteren North (2) sammen, og før jul venter de sitt andre barn.

new york fw 2015
NYHETER

Åtte NYFW-øyeblikk vi aldri glemmer

Etter Givenchy-visningen fredag kveld poserte ekteparet velvillig for fotografene – og det var lett å se at de fortsatt er svært forelsket i hverandre.

FORTSATT FORELSKET: Paret virket å være rimelig tilfreds med tilværelsen da de poserte for fotografene. FOTO: AFP

Imidlertid var det liten tvil om hvem som fikk mest oppmerksomhet av de to: Kardashians svarte Givenchy-kjole ble raskt et blikkfang.

Blondene foran på kjolen sørget å fremheve babymagen hennes, og i typisk Kim-stil var også den dype utrigningen på plass. Et enkelt smykke rundt halsen ga antrekket et elegant uttrykk.

BABYMAGE-FOKUS: Kim Kardashian er ikke kjent for å være blyg i klesveien. FOTO: AFP

Dette er ikke første den vordende tobarnsmoren er ute og svinger seg denne uken: Da Rihanna inviterte til NYFW-fest for noen dager siden, ankom Kardashian i et skjørt med skyhøy splitt, også dette fra Givenchy.

KJENDIS

Kim Kardashians fem beste gravidantrekk

For øvrig virket det som Kim var mer enn fornøyd med fredagens festligheter: På Instagram har hun publisert flere bilder fra Givenchy-visningen, som hun selv beskriver som «et av de beste showene jeg noen gang har sett».

Les også: New York Fashion Week: Instagram-kontoene du bør følge

Publisert:

Finn mer innhold om: