Kim viste frem babymagen i dristig Givenchy-kjole

PENT PAR: Kim Kardashian og Kanye West giftet seg i fjor vår. Ekteparet hadde sørget for å ta på seg matchende antrekk under Gicenchys NYFW-visning før helgen. Foto: REUTERTS

Kim Kardashian (34) er en selvskreven gjest under New York Fashion Week. Under fredagens Givency-visning la hun slett ikke skjul på den voksende babymagen.

Line Orfjell
Publisert:

Kim Kardashian og ektemannen Kanye West (38) er ofte å se i festlige lag, og New York Fashion Week er intet unntak: Paret var til stede da Givenchy presenterte våren og sommerens must-haves før helgen, både under selve visningen og på festen etterpå. Paret har datteren North (2) sammen, og før jul venter de sitt andre barn.

NYHETER

Åtte NYFW-øyeblikk vi aldri glemmer

Etter Givenchy-visningen fredag kveld poserte ekteparet velvillig for fotografene – og det var lett å se at de fortsatt er svært forelsket i hverandre.

FORTSATT FORELSKET: Paret virket å være rimelig tilfreds med tilværelsen da de poserte for fotografene. FOTO: AFP

Imidlertid var det liten tvil om hvem som fikk mest oppmerksomhet av de to: Kardashians svarte Givenchy-kjole ble raskt et blikkfang.

Blondene foran på kjolen sørget å fremheve babymagen hennes, og i typisk Kim-stil var også den dype utrigningen på plass. Et enkelt smykke rundt halsen ga antrekket et elegant uttrykk.

BABYMAGE-FOKUS: Kim Kardashian er ikke kjent for å være blyg i klesveien. FOTO: AFP

Dette er ikke første den vordende tobarnsmoren er ute og svinger seg denne uken: Da Rihanna inviterte til NYFW-fest for noen dager siden, ankom Kardashian i et skjørt med skyhøy splitt, også dette fra Givenchy.

KJENDIS

Kim Kardashians fem beste gravidantrekk

For øvrig virket det som Kim var mer enn fornøyd med fredagens festligheter: På Instagram har hun publisert flere bilder fra Givenchy-visningen, som hun selv beskriver som «et av de beste showene jeg noen gang har sett».

Les også: New York Fashion Week: Instagram-kontoene du bør følge

Publisert:

Finn mer innhold om: