Se norske Frida i Victoria's Secret

BLANT ELITEN: Frida Aasen delte catwalk med blant annet Karlie Kloss, Bella Hadid og Alessandra Ambrioso. Foto: Getty Images.

Verdens mest berømte undertøysshow ble i natt spilt inn i Shanghai. 

Publisert:

Victoria's Secret Fashion Show anses som legendarisk og noe som har løftet mange modeller til verdenseliten i motebransjen.

I natt gikk norske Frida Aasen (22) ned catwalken sammen med blant annet superstjernene Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio og Bella Hadid. Aasen bar ikke de ikoniske englevingene på bildene MinMote har sett, men de færreste debuterer med vinger i showet.

Aasen hadde et svart undertøysett med blonder og en hvit kort jakke med blått mønster.

Saken fortsetter under bildet

PÅ CATWALKEN: Frida Aasen debuterte i Victoria's Secret showet. Foto: Getty Images.
NYHETER

Gigi Hadid droppet Shanghai i siste liten

Selve showet vil bli vist på TV 29. november, ifølge merkets egen nettside, men allerede i går ble det spilt inn i Shanghai. De første bildene av modellene backstage og hint av catwalken har allerede nådd verdens billedbyråer, selv om det er mye hemmeligheter knyttet til showet.

NYHETER

Årets million-BH

I år er det hele 55 modeller som skal gå ned catwalken, dermed blir showet det største noensinne. I tillegg er motehuset Balmain med på showet, og det er første gangen undertøysmerket samarbeider med et annet motehus. De første bildene fra prøvene i forkant av avreise viste at uttrykket denne gangen ville være mer rocka enn tidligere år.

Saken fortsetter under bildet

GJENNOMBRUDD: Frida Aasen dokumenterer at hår og sminke er ferdig før hun skal gå på catwalken. Håret ble fikset av nordmannen Harlem Alexander. Foto: Getty Images.

De nye bildene fra backstage viser derimot modellene kledd i hvitt undertøy og rosa silke morgenkåper, med blomstermønster.

MOTE

DEN TRAGISKE HISTORIEN BAK VICTORIA'S SECRET

Aasen la ut på flere «stories» på sin Instagram i natt at hun ble stylet av norske Harlem Alexander. Han er en del av stylingteamet for andre gang i år. I oktober sa han til MinMote at han håpet han klarte å huke tak i Aasen.

– Jeg gleder meg skikkelig til å møte Frida. Jeg håper jeg klarer å huke tak i henne først så jeg får gjøre håret hennes, sa Harlem Alexander til MinMote.

Den tredje gangen

Aasen har allerede rukket å jobbe med både Victoria's Secret og undermerket Pink flere ganger. Hun har vært på casting til moteshowet tre ganger før, men denne gangen kom hun gjennom nåløyet.

– Endelig! Da Frida ringte meg i natt begynte jeg å grine med en gang. Dette har vært et mål i mange år, og nå klarte hun det. Det er det største man kan gjøre som modell, sa modellagent Donna Ioanna til MinMote i september.

Samtidig fortalte agenten at Aasen også skulle prøve englevinger, og det regnes som en stor tillitserklæring fra merket.

BACKSTAGE: Frida Aasen før hun gikk catwalken i natt. Foto: Getty Images.
KLAR: Frida Aasen før Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Getty Images.
CATWALK-KLARE: Blant de største profilene til Victoria's Secret er Lily Aldridge, Stella Maxwell, Romee Strijd, Martha Hunt, Elsa Hosk, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Karlie Kloss og Jasmine Tookes sammen med designer for Balmain, Olivier Rousting (i midten). Foto: Getty Images.
GJENGEN: Hele 55 modeller gikk i Victoria's Secret Fashion Show som ble spilt inn i Shanghai i natt. Foto: Getty Images.
Publisert: