Sjekk Dolce & Gabbanas spektakulære show på Sicilia

EKTEPAR: Domenico Dolce og Stefano Gabbana grunnla motehuset i 1985, og regnes for å være blant de mektigste i Italia. Foto: Getty Images.

Det ble ikke spart på noe da motehuset Dolce & Gabbana presenterte sin haute couture-kolleksjon bestående av 126 overdådige luksusantrekk på Sicilia.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

Etter Haute Couture week i Paris, trodde vi ikke at noen kom til å overgå Chanels storslåtte visning under «Eifeltårnet» eller drømmekjolene til Valentino. Men sjefdesignerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana klarte fint å bringe ekstrem overdådighet til Middelhavets største øy.

Catwalkshowet ble holdt på Palazzo Gangi Valguarnera, og modellene serverte et kjoleshow uten like med overdådige smykker, hodekreasjoner og tilbehør.

Det lyste av ekstravagansa, luksus og glamour. Kunder kom fra hele verden for å få med seg det spekktraulære showet og for å shoppe for flere hundre tusen dollar, ifølge Vogue.

Totalt ble 126 antrekk presentert til en smal kundekrets bestående av 430 personer, hvor blant annet den sicilianske presidenten Rosario Crocetta var tilstede.

Vogue spurte presidenten om hvorfor han var til stede på moteshowet.

– Så vidt jeg ser er Dolce og Gabbana de beste entreprenørene innen siciliansk mote og stil. Det ligger i deres blod, og de har gjort mye for landet vårt, sa president Rosario Crocetta.

Domenico Dolce kommer fra Sicilia, mens ektemann og forretningspartner Stefano Gabbana kommer fra Milano.

NYHETER

Dolce & Gabbana lanserer kolleksjon med hijab.

untitled linkuntitled linkuntitled link

Modellene var utstyrt med tunge øredobber og blomsterkranser, gullkroner eller fjærkreasjoner på hodet. Leppene var knallrøde og eyelineren perfekt vinget.

Pusete strandvesker, bronsesmykker, mini-hæler i pastellfarger og parasoller i blonder med frynser var tilbehøret til de ekstravagante kjolene.

Det var blomsterbroderier på tyllskjørt, silkebelter over krepp og paljetter på sateng - det ble ikke spart på kombinasjoner av ulike materialer. Fargekombinasjoner av rosa og rødt, turkis og sjøgrønt, gull og gult skapte et fargespekter utenom det vanlige.

Haute Couture i Paris: 10 inspirerende street style-antrekk.untitled linkuntitled linkuntitled link

yghujgfh

yuiu

untitled linkuntitled link

Fikk du med deg? Norske Marie gikk haute couture-visning for D&G.

Publisert: