Claudia Schiffer gjør som Demi Moore

Den tyske supermodellen Claudia Schiffer stiller naken og gravid i tyske Vogue.

Cathrine Elnan
Publisert:

Den 39 år gamle supermodellen Claudia Schiffer gjør som Demi Moore gjorde for tyve år siden – hun stiller naken og gravid på forsiden av et av verdens største motemagasiner. Tobarnsmoren viser stolt fram den voksende magen i juniutgaven av tyske Vogue, og forteller at hun har kost seg med pausen fra modell-livet.

– Jeg elsker å være gravid. Du kan gjøre hva du vil. Du får ikke dårlig samvittighet av å ta en dag fri, det fikk jeg alltid før, uttalte catwalk-dronningen til Daily Mail.

Tilbake til Chanel

Det er den kjente moteskaperen Karl Lagerfeld som har tatt bildene av den vordende moren, og Schiffers posering er nærmest identisk med den Moore hadde i 1991. Schiffer fronter Chanels vår- og sommerkampanje for 2010, og hun har også vært et av merkets store ansikter utad tidligere. Det var også Lagerfeld som plukket ut Schiffer til å være en av hovedmodellene i en av Chanels kampanjer for tyve år siden, noe som for alvor gjorde Schiffer til en av verdens mest kjente supermodeller gjennom tidene.

Karl Lagerfeld har tidligere vært ute i hardt vær, blant annet da han uttalte at «ingen vil se tykke modeller på catwalken». Senere trakk han tilbake uttalelsene, og tok bilder av formfulle modeller til V Magazine.

Liker du Chanel-looken?Slik får du stilen!

Slik får du den elegante stilen!Kle deg som Coco Chanel

– Kiloene rant bare av

Schiffer har hatt flere års pause fra modell-livet etter hun fikk to barn med den engelske filmprodusenten Matthew Vaughn, men hun gjorde comeback som modell i 2008. I følge Schiffer lar modelljobbingen seg kombinere med familielivet, og hun har også fått et mer avslappet forhold til mat og trening.

– Før jeg ble gravid var jeg nødt til å passe på vekten. Jeg måtte trene og hadde egen personlig trener, jeg kunne heller aldri spise søtsaker. Da jeg ble gravid, og mens jeg ammet, rant bare kiloene av. Nå kan jeg spise hva jeg vil, og hvis jeg ikke spiser nok, så går jeg ned i vekt, forteller Schiffer til Daily Mail.

Det er ikke bare Schiffer som har latt seg inspirere av Demi Moores kjente magasincover, superstjerner som Britney Spears og Christina Aguilera har også figurert stolte, gravide og nakne på forsiden av kjente motemagasiner.

Relevante artikler videre:

Kjøp vesker på nett!Her er de beste nettbutikkene

Gode investeringer!Disse plaggene går aldri av moten

Nå kan du leie drømmevesken!Les mer her

Flere hotte trender? Her er 12 av vårens tøffeste trender!

Publisert: