Gigi Hadid dropper Victoria's Secret i Shanghai

GÅR IKKE: Gigi Hadid trekker seg fra Victoria's Secret showet i siste liten. Her fra da hun gikk catwalken i 2016. Foto: Getty Images.

Supermodellen rekker ikke det legendariske undertøysshowet i år likevel. 

Maiken Svendsen
Publisert:

I august ble det klart hvem som skulle gå ned catwalken i Victoria's Secret Fashion Show. Undertøysvisningen ansees som en av verdens største, mest luksuriøse og for mange modeller har vært et springbrett til et liv som toppmodell.

Da la Gigi Hadid ut et bilde på sin Instagram hvor hun skrev at en drøm gikk i oppfyllelse da hun ble spurt om å gå catwalken i år som i fjor.

NYHETER

Supermodell valgte norsk design nok en gang

I natt kom kontrabeskjeden. Modellen skriver på Twitter at hun ikke skal reise til Kina i år:

«Jeg er veldig skuffet over at jeg ikke har mulighet til å reise til Kina i år. Elsker VS-familien min, og jeg vil være med alle jentene mine i ånden. Klarer ikke vente til jeg kan følge sendingen direkte og se det vakre showet jeg vet det vil bli. Klarer ikke vente til neste år», skriver hun.

Det er kun to uker til showet går av stabelen.

GÅR IKKE: Gigi Hadid skal ikke gå i Victoria's Secret, men se på showet. Skjermbilde: Twitter.

Hadid gikk i showet for første gang i 2015. Og i fjor delte hun catwalken med blant annet søsteren Bella Hadid og Kendall Jenner. Trioen fikk mye oppmerksomhet da de gjorde sitt inntog i motebransjen og har raskt blitt blant verdens mest ettertraktede modeller.

MOTE

Den tragiske historien bak Victoria's Secret

I år er det kun Bella Hadid som vil gå i moteshowet. Jenner har siden sist fått en stor kontrakt med undertøymerket La Perla, og ifølge anonyme kilder til TMZ innebærer den at hun ikke kan jobbe for konkurrerende merker.

untitled link

Victoria's Secret showet vil gå av stabelen i Shanghai 29. november i år. Allerede er flere av modellene på plass, og mange har lagt ut bilder fra byen i sosiale medier.

NYHETER

Gravid igjen

Million-BH-en har i år kostet 16 millioner kroner, og tatt 350 timer å lage. Gjengangeren Lais Ribeiro skal bære den for første gang i år. I tillegg til en rekke av verdens største modeller skal også norske Frida Aasen gå ned catwalken.

Bak scenen vil man også finne en annen nordmann, Harlem Alexander vil være en del av styling teamet for andre gang.

NYHETER

Undertøysmodell langer ut mot fransk manneblad

Undertøysgiganten har holdt kortene tett til brystet om hva man kan forvente av årets show. I år har de for første gang et samarbeid med et annet motehus om showet, og det er Balmain som er med. De første smakebitene kom denne uken, og de viser skinn, nagler og et mer rocket uttrykk enn tidligere.

A post shared by BALMAIN (@balmain)
Publisert: