Lady Gagas forlovelsesring kan ha kostet over tre millioner

FORLOVELSESRINGEN: Lady Gaga hadde på seg forlovelsesringen på premieren av «A star is born» i Los Angeles i slutten av september. Foto: AFP

Artisten og skuespilleren (32) forlovelsesring er en rosa safir med likhetstrekk til prinsesse Dianas ring. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Stefani Joanne Angelina Germanotta, bedre kjent som Lady Gaga, bekreftet forlovelsen med Christian Carino (49) på amerikanske Elles arrangement «Women in Hollywood». Hun omtalte for første gang Carino som sin forlovede under den rørerende talen hvor hun blant annet fortalte at hun ble kvalm av å prøve kjoler til den flotte festen, og gikk heller derfor for en oversized dress fra Marc Jacobs.

NYHETER

Lady Gaga i sorg etter modellvennens død

E News har snakket med Andrew Brown, sjefen for WP Diamonds. Han forteller at forlovelsesringen er en rosa safir og skal være på rundt 6–7 karat, og omringet av mindre diamanter på 3–4 karat. Han legger til at det ser ut som ringen er en sjelden padparadchasafir, noe som gjør at den fort har en prislapp på mellom 300.000 og 400.000 dollar. Det vil si at den kan ha kostet over tre millioner norske kroner.

Ringen skal ha store likhetstrekk til forlovelsesringen til prinsesse Diana, som hertuginne Kate har arvet. Den er imidlertid 12 karat og edelstenen er blå.

FORLOVET: Christian Carino og Lady Gaga bekreftet forlovelsen tidligere denne uken. Foto: AFP

Gaga og Carino begynte å date i 2017, og viste seg for første gang offentlig da hun opptrådte på Superbowl i februar i fjor. Ifølge Harpers Bazaar og en rekke andre amerikanske medier ser det ut til at paret skal ha vært forlovet en liten stund, da hun har hatt på seg forlovelsesringen ved flere anledninger tidligere.

NYHETER

Ariana Grandes ring kostet nesten 745.000 kroner

Blant annet hadde hun diamanten på fingeren på premieren av filmen «A star is born» hvor hun ble roset til skyene av sin ville kjole.

Carino er en av Hollywoods mest kjent agenter, og representerer blant annet Miley Cyrus, Justin Bieber og Harry Styles. Han har tidligere vært gift med Brooke Baldwin, som er nyhetsanker i CNN.

Publisert: