Signy Fardal går av som sjefredaktør i Elle

SLUTTER I ELLE: Signy Fardal har sagt opp stillingen som sjefredaktør i Elle. Her fra Elles årlige sommerfest i i fjor. FOTO: TROND SOLBERG, VG

Signy Fardal (57) takker for seg etter 20 i det norske motemagasinet. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

– Det er rett og slett sånn at tiden er inne for å gjøre andre ting, sier Fardal til MinMote.

Hun delte nyheten på sin egen Instagram-profil hvor hun skriver at hun har valgt å si opp stillingen som sjefredaktør og ser fram til nye spennende oppgaver.

Fardal tjente i fjor 2,3 millioner, viste skattelistene for 2017. Det vil si at hun var den best betalte moteredaktøren i Norge. Hun har vært sjefredaktør i norske Elle siden det startet opp i 1998.

NYHETER

Costume fikk sjokkbeskjed

Hun forteller at hun sier opp med tungt hjerte.

– Det var helt klart en vanskelig beslutning, men det er en tid for alt, sier hun.

Fardal vet ikke hvor ferden går videre, men påpeker at hun har mange ideer.

I BEGYNNELSEN AV 2017 BLE DET KJENT AT EGMONT PUBLISHING HADDE VALGT Å AVSLUTTE AVTALEN MED ELLE ETTER NESTEN 20 ÅR PÅ DET NORSKE MARKEDET. DA UTTALTE FARDAL AT DET VAR NATURLIG FOR HENNE Å TRE AV SOM REDAKTØR. I fjor sommer ble det imidlertid besluttet at ELLE SKULLE GÅ INN I EN AVTALE MED UNITED INFLUENCERS som samarbeider med toppbloggere som Marna Haugen og Sophie Elise. Da ombestemte Fardal seg, og ønsket å bli med Elle videre på det digitale eventyret.

– Jeg hadde egentlig kommet til samme konklusjonen om å gi meg for to år siden, men så ble jeg med på nyetableringen sammen med United Influencers.

Hun legger til at hun nå fokuserer på avslutte livsverket.

– Jeg skal gjøre det så bra jeg kan, så skal jeg overlate babyen min til beste hender.

Publisert: