Justin og Hailey Bieber åpner opp om forholdet

GIFT: Justin Bieber og Hailey Baldwin er nå mann og kone. I intervjuet med Vogue forteller de at det ikke alltid har vært enkelt. Foto: Getty Images

Ekteparet Justin og Hailey Bieber får pryde coveret av verdens mest berømte motemagasin. Der avslører han at de giftet seg slik at de kunne ha sex.

Publisert:

Få popstjerner har vært like mye omtalt som Justin Bieber (24) de siste årene. Hans trøblete ungdomstid og av-og-på-forhold har vært tema en rekke ganger.
I juni i fjor ble det kjent at han hadde funnet lykken med modellen Hailey Baldvin for andre gang, og de to giftet seg i september.

Nå er det unge ekteparet portrettert i amerikanske Vogue.

KJENDIS

Sjekk Biebers ekstreme silforvandling

Bieber avslører det han mener er hemmeligheten bak det nå vellykkede forholdet – nemlig at de ikke hadde sex før de ga hverandre sitt ja i september.

Justin Bieber forteller til Vogue at det var først og fremst hans religiøse tro som gjorde at han ikke ville ha sex med Baldwin før ekteskapet.

– Jeg hadde et legitimt problem med sex, avslører Justin til motemagasinet.

I 2013 florerte det blant annet rykter om at han skal besøkt et bordell i Rio de Janeiro.

– Gud spør oss ikke om å ikke ha sex fordi han vil ha mange regler og sånn. Det er mer at han prøver å beskytte oss for smerte. Jeg tror at sex kan føre til masse smerte. Noen ganger har folk sex fordi de ikke føler seg bra, og de mangler selvfølelse. Kvinner gjør det, og menn gjør det. Jeg ville dedikere meg selv til Gud igjen på den måten fordi jeg følte det var det beste for sjelen min. Og jeg tror Gud velsignet meg med Hailey som et resultat, sier Bieber.

MOTE-PAR: Artisten Justin Bieber og modellen Hailey Baldwin pryder forsiden på Vogue. De er fotografert av den legendariske fotografen Annie Leibovitz. Foto: Faksimile Vogue.

Paret innrømmer at grunnen til at de hastet med å gifte seg, kun tre måneder etter de ble sammen igjen, var for at de kunne ha sex.
Men det var ikke den eneste årsaken til de fikk ring på fingeren så fort.

– Når jeg møtte henne igjen i juni hadde jeg helt glemt hvor mye jeg elsket og savnet henne, og hvor positiv effekt hun har hatt på livet mitt. Jeg bare, herregud, dette er det jeg har lett etter.

Ekteparet Bieber åpner også opp om at forholdet ikke bare har vært en dans på roser.

Da paret ble sammen for første gang skal Justin ha vært på et mørkt sted – både når det kom til karrieren og personlig. Dette gjorde det utfordrende å holde sammen, ifølge magasinet.

Fikk du med deg? Haileys forlovelsesring skal ha kostet over to millioner

– Negative ting skjedde, og det er fortsatt en del vi trenger å snakke om, sier Hailey.
– Hissig vil ikke være det riktig ordet en gang, det var mer en veldig dramatisk diskommunikasjon. Det var en periode hvor jeg gikk inn i rommet, så gikk han ut, legger hun til.

Da han begynte å date Hailey Baldwin for andre gang, i juni i 2018, hadde han allerede levd i sølibat i ett år. Det betyr at han trolig var i sølibat deler av forholdet med Selena Gomez, skriver Vogue.

Publisert: