32 fantastiske neglelakker til våren

La neglene dine møte våren med nye friske farger - velg mellom alt fra pasteller til sitrusfarger.

Natalie Ngo
Publisert:

Gi neglene dine en skikkelig makeover og se frem mot våren med freshe lakkfarger. Denne sesongen er det viktig å investere i en god neglelakkfjerner - for med så mange fine neglelakker på markedet, blir det vanskelig å bestemme seg for kun én.

Vårens fineste neglelakker spenner alt fra pasteller, sitrusfarger, nøytrale til glitter. Du kan også velge mellom manikyrsett som gir myke fløyelsoverflater eller høy glamourfaktor med paljetter. minMote har plukket ut et knippe utvalg til inspirasjon.

LES OGSÅ:Derfor gir sminken deg hudproblemer

Pasteller

Pasteller er en av vårens største fargetrender - og er du en av dem som synes det blir for sukkersøtt med klesplagg i pastellfarger, er neglelakker i duse farger redningen. I år kommer de i både svake og sterke nyanser, og du kan velge og vrake mellom alle regnbuens pastellfarger. Bruk dem til et helhvitt antrekk for et romantisk og feminint uttrykk.

Sitrus og bær

Disse lakkene i sitrus- og bærfarger er til å spise opp. Sitrusfarger som oransj og gult var en gjenganger på motevisningene for våren og er perfekt til solbrun hud. Du kan enten velge å bruke en av de knallfargede neglelakkene til et antrekk i samme farge for en gjennomført look - eller sprite opp et svart og hvitt antrekk.

Nøytrale

Ikke alle anledninger kler fargede og skrikende negler - da er det greit å velge en nøytral lakk. Nude- og kremhvite farger passer til alt og bidrar til et sofistikert uttrykk. Er du lei de vanlige neglelakkene i nøytrale farger, kan du prøve «Velvet Manicure» fra det populære merket Ciaté. Settet inneholder en neglelakk og et pulver som strøs over den lakkede neglen for å gi en fløyelslignende overflate. Resultatet er helt kreativt og unikt.

Glitter og paljetter

Sprit opp hverdagen med glitter og stas - eller spar dem til en festlig anledning. Uansett kan du lakkere neglene med glitrende varianter og matche de ulike fargene til ethvert antrekk. Velg mellom glitterkonfetti eller mikropaljetter i forskjellige fargekombinasjoner som strøs over neglene. Sistnevnte er den nyeste ideen fra Ciaté og gir den optimale glamourmanikyren.

LES OGSÅ:Nå skal du pynte håret med smykker

LES OGSÅ:Fra behagelige sneakers til høye sandaler – dette er vårens skotrender

Publisert:

Finn mer innhold om: