Vårens heteste tilbehør fra catwalken - på budsjett

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Enten du går for en elegant, fargerik eller etnisk look - det trenger ikke koste mye å smykke seg som de store motehusene.

Tilbehørstrendene denne sesongen er mange, så sannsynligheten er stor for at du finner noe som passer inn i akkurat din garderobe. De kanskje mest oppsiktscekkende øredobbene finner vi hos Dolce & Gabbana, med store dusker i forskjellige farger. Selv franske Chanel våget seg litt utenfor sin klassiske komfort-sone, og viste gigantiske halskjeder og armbånd med store perler.

LES OGSÅ:Få tre vårlige catwalk-antrekk på budsjett

Dessverre har ikke vi råd til å punge ut en månedslønn på designersmykker, men heldigvis finnes det alternativer. minMote har plukket ut tre av vårens heteste smykketrender og funnet budsjett-variantene de fleste lommebøker har råd til. Hvilken er din favoritt?

Dusker hos Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbanas spektakulære vår/sommer-kolleksjon er blant de mest minneverdige fra Milano Fashion Week. Og det er ikke bare klærne som vakte oppsikt - i ørene og rundt halsen på modellene hang store smykker med dusker i både gult, orange og rødt - perfekt til en etnisk-inspirert vår-look! Gjør gjerne som Dolce & Gabbana og velg en enkel topp med tynne stropper eller en tubetopp - og sett for all del opp håret - slik at øredobbene virkelig kommer til sin rett.

Perler hos Chanel

Franske Chanel har holdt seg tro til den klassiske og elegante looken også denne sesongen. Mens andre motehus lot modellene bade i alle regnbuens farger, holdt Chanel seg til en nøytral fargepallett i sort, grått og hvitt - også på smykkefronten. Modellene ble utstyrt med store halskjeder med perler i varierende størrelse - og ifølge Chanel kan du gjerne lesse på med perler rundt håndleddet samtidig.

Fargefest hos Gucci

Uttrykket «less is more» passer i alle fall ikke inn hos Gucci, som presenterte en fargefest av en smykkekolleksjon. Knall gult, azurblått og korall var hovedfargene i Gucci, som heller ikke gikk av veien for å matche store øredobber med enda større halskjeder. For en komplett look kan du med fordel velge smykker og øredobber i samme farge som sommerkjolen!

Publisert:

Finn mer innhold om: