Ellen Arnstad i Fashion Weeks dristigste antrekk

Ellen Arnstad (47) stjal showet da hun dukket på på den røde løperen i et nærmest gjennomsiktig blondeantrekk.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Se og Hør-redaktøren poserte smilende for blitsregnet under Nåløyet-prisen som ble delt ut i forbindelse med Oslo Fashion Week tirsdag kveld. Arnstad hadde utvilsomt kveldens mest oppsiktsvekkende antrekk. Til minMote forteller hun at det besto av en topp og bukse med blonder fra svenske Nina Jarebrink, som har base i Oslo. Så gjennomsiktig var antrekket at det sorte undertøyet til Arnstad syntes gjennom.

- Jeg likte kombinasjonen av de heldekkende partiene og blondene. Nå er jeg så voksen at jeg kan gjøre hva jeg vil - så i går måtte jeg bare dra på litt ekstra, sier redaktøren til minMote onsdag morgen.

Ellen Arnstad satt dessuten for første gang i Nåløyet-juryen, som kåret merket Epilogue og smykkedesigner Helene Torp Holte til årets vinnere. Se video av vinnerne her!

Av tilbehør hadde Arnstad valgt kontraster - en av vårens største trender - et hvitt belte i livet og en lys veske fra kjendisfavoritten Stella McCartney.

Å vise undertøyet gjennom blondekjoler har lenge vært en hit på den røde løperen i Hollywood, og også på catwalken hos noen av verdens fremste motehus. minMote-leder Sonia Huanca Vold roser Arnstad for å kaste seg på den dristige trenden, men mener antrekket i seg selv er «too much».

- At Arnstad skulle kaste seg på trenden er overraskende. Det er sprekt gjort, men jeg synes ikke stylingen er heldig. For å komme unna med dette må det se sofistikert og minimalistisk ut. Dette blir for voldsomt, sier Vold og fortsetter:

- Vi har blant annet sett den snart 60 år gamle Vogue-redaktøren Carine Roitfeld vise både truse og BH i gjennomsiktig kjole, så denne looken kan absolutt fungere.

Publisert:

Finn mer innhold om: