Hollywood-frue Isabel Adrians beste skjønnhetstips

Når Isabel Adrian (35) ikke reiser verden rundt med DJ-ektemannen Steve Angello, lever hun et superglamorøst liv som modell og tobarnsmor i Hollywood Hills - men du trenger ikke luksusbudsjett for å kopiere hennes skjønnhetsrutiner.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

I kveld er det premere på femte sesong av den svenske suksess-serien «Svenske Hollywoodfruer» på TV3. Denne gangen får seerne følge opp- og nedturene til Maria Montezami, Gunilla Persson, Margareta Svensson og Isabel Adrian. Adrian er gift med Swedish House Mafia-DJ’en Steve Angello, og reiser verden rundt for å få med seg hans konserter. På hjemmebane i Hollywood har Adrian etablert seg som modell, lansert sin egen kles- og smykkekolleksjon i tillegg til at hun er mamma for lille Monday Lily (2) og Winter Rose (8 måneder), som faktisk kommer til verden i slutten av sesongen.

Til minMote røper den glamorøse blondinen at hun aldri bruker sminke til hverdags.

- Det er veldig sjeldent at jeg sminker meg på hverdagene med mindre det er noe spesielt. Da bruker jeg i så fall mineralsminke fra Bare Minerals. Og en gang i måneden farger en øyenbryn og øyenvipper, sier Isabel til minMote.

Isabel hadde bare bodd et par år i USA da hun første gang dukket opp i tredje sesong av «Svenske Hollywoodfruer». Ektemannen traff hun for åtte år siden på en fest i Stockholm, og familien på fire har nå base i en 60-millioners Hollywood-villa som tidligere tilhørte rap-stjernen P. Diddy. Man skulle kanskje tro at badehyllen til Isabel var full av rådyre produkter, men ifølge Hollywood-fruen selv er det stikk motsatt.

- Jeg bruker ikke de dyreste produktene fra La Mer og sånt. Derimot synes jeg olivenolje og hooning er veldig bra hvis man har tørr hud. I tillegg bruker jeg leppepomaden fra Eucerin både på leppene og for å fjerne øyesminke, forklarer hun.

Leppepomaden er alltid med i vesken til Isabel, sammen med våtservietter, en håndkrem og en liten parfyme som går gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Favorittparfymen er fra rådyre Byredo og heter «Blanche».

- Jeg reiser ganske mye med Steve og har alltid med meg masse produkter i reisestørrelse. Mitt tips er å kjøpe små tomflasker, slik at man kan helle over favorittproduktene sine på dem før man reiser, sier hun.

Isabel er ikke så nøye på skjønnhetsrutinene, men vasker ansiktet med en mild rens hver kveld, bruker ansiktsvann og en fuktighetsgivende nattkrem. Den viktigste rutinen er imidlertid den minst kostbare - et stort glass vann hver kveld. Isabel er dessuten opptatt av å spise sunt for å holde huden så frisk som mulig.

- Jeg prøver å spise sunt, men unner meg andre ting nå og da. I hverdagen prøver jeg å spise mye grønnsaker, fisk og kylling, og når jeg jobber mye passer jeg alltid på å ha en proteinshake og en proteinbar i vesken. Hvis jeg skal være ekstra flink når jeg har lyst på godteri tar jeg noen biter mørk sjokolade, sier hun.

Publisert: