Amerikanske medier: Gwyneth Paltrow har fått kjæreste

OFF THE MARKET: Amerikanske medier er i fyr og flamme etter at Paltrows beryktede kjæreste bekreftet romansen på Instagram. Her er Hollywood-stjernen i sin norske Tjelta-kjole. Foto: Getty Images

Det kan virke som at Gwyneth Paltrow (42) offisielt er opptatt etter at hennes beryktede kjæreste, Brad Falchuk (44), delte en parselfie på Instagram.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Paltrow, som tidligere i høst lanserte en kleskolleksjon i samarbeid med norske ByTiMo og Pia Tjelta, har ifølge amerikanske medier datet «Glee»-produsent Falchuk i over ett år.

Ingen av dem har bekreftet romansen tidligere, men tirsdag kveld tok det beryktede paret forholdet til et nytt nivå da de var på premiere på Falchuks nye show Screaming Queens. Produsenten la nemlig ut en selfie av Paltrow og seg selv på Instagram med påskriften:

- Daten min og jeg.

Les også: Derfor er Tjeltas designsamarbeid over

Han twitret også et snapshot fra restauranten Osteria Mozza de to skal ha spist på etter premieren.

Cosmopolitan, Harper's Bazaar og Page Six er blant de amerikanske mediene som skriver at de endelig har bekreftet forholdet etter langt tid med spekulasjoner.

Til tross for at paret har klart å holde seg unna paparazzi-fotografene, har de dukket opp sammen flere ganger. Første gang på Paltrows mor filmpremiere tidlig i vår, på 50-årsdagen til Robert Downey Jr. i april og i sommer ferierte de i Italia.

Paltrow var gift med Coldplay-vokalist Chris Martin fra 2003-2014 og har to barn sammen. Martin ble kort tid etter bruddet koblet til 13 år yngre Jennifer Lawrence.

Designsamarbeidet

Paltrow oppdaget Pia Tjelta byTiMo i fjor sommer, og bestemte seg for å designe en egen kolleksjon for sitt eget livsstilsnettsted GOOP med sterk inspirasjon fra Tjelta-kjolene. Paltrows design fikk kritikk for å være for like det norske designet og dessuten for den høye prisen.

Gwyneth Paltrow Pia Tjelta

INSPIRERT AV TJELTA: Gwyneth Paltrow likte Tjelta-designet og bestemte seg for å lage eget GOOP-design for byTiMo. Foto: Getty Images

Gwyneth Paltrow Pia Tjelta

EGET DESIGN: På bryllupet til Jenny Skavlan og Thomas Fingern Gullestad, var Tjelta iført sitt eget byTiMo-design. Foto: Frode Hansen/VG

Publisert:

Finn mer innhold om: