Vekk oppsikt med denne fargen - 12 kupp i butikk nå

Ønsker du å sette farge høsten bør du satset på ulike varianter av blått. Her er tolv kupp du finner i butikk nå.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Sommeren har vært full av klare farger, men designerne spriter også opp høstens fargepalett med en rekke ulike produkter i en oppsiktsvekkende blå farge.

Kjendisene har for lengst kastet seg på trenden. Enkelte har satset på blå detaljer i et antrekk, mens andre har klinket til og tatt trenden på alvor i knallblå kjoler med matchende blå sminke. Knallblått egner seg både til fest og hverdags, og er helt klart et iøynefallende innslag i høstens motebilde som ofte preges av mer nøytrale farger.

LES OGSÅ: Høstens store trendguide – slik blir du moteriktig

Også på sminkefronten har fargen vært synlig. Designeren Stella McCartney børstet blant annet støv av den blå maskaraen tidligere i år, da hun sendte modellene ned catwalken med blå vipper. Synes du knallblå vipper skriker for mye kan du gå for en sotet øyenskygge i mørkeblå toner.

Både Jennifer Lopez og Tyra Banks er en av de som virkelig har satset på den iøynefallende fargen. Da Banks kom på den røde løperen i forbindelse med en filmpremiere i New York, var hun iført en kroppsnær blå kjole og matchende blå øyensminke.

Ønsker du er med nedtonet stil kan du se etter mindre tilbehør som vesker og smykker. Fargen er superfin i kombinasjon med denim og er en sikker vinner i kombinasjon med svart.

LES OGSÅ: Sexy kjoler og dristige badedrakter på catwalken

LES OGSÅ: Christian Louboutin vant kampen om de røde sålene

Publisert: