Motepressen elsker Mette-Marit

Den amerikanske avisen Huffington Post skrøt for litt siden av Mette-Marits stil. Nå er hun kåret til ukens best kledde av motemagsinet Harper's Bazaar.

Det er redaktøren i Harper's Bazaar som drar Mette-Marit frem i lyset. Og denne gangen er det den fantastiske Pucci-kreasjonen, som minMote omtalte i forrige uke, hun hylles for.

«Denne kjolen virker kjent, men det er fordi vi tidligere har sett en variant på Gwyneth Paltrow i fjor. Denne gangen ser vi en mer tildekt variant i en fantastisk vinteraktig hvitfarge. Hun ser guddommelig ut, og kjolen er som skapt for en prinsesse»,heter det i begrunnelsen redaktør Blasberg gir når han kårer forrige ukes best kledde.

Dette er ikke første gangen Mette-Marit blir lagt merke til internasjonalt.

Da Mette-Marit dukket opp på NHOs årskonferanse i et marineblått og sort antrekk tok imidlertid motejournalist i Elle Krupnick i Huffinton Post til pennen. Mette-Marit fikk skryt for sin stilsans, men det var imidlertid hårfargen hennes som fikk mest oppmerksomhet.

- Noen barn drømmer om å ha blondt Barbie-hår, andre drømmer om å ha prinsesse-tittel. Mette-Marit har begge deler. Med solbrun hud og blonde lokker er prinsessetittelen som limt til navnet hennes, skriver hun og fortsetter:

- Kronprinsessen tar sjanser når hun mikser blått, brunt og sort, men hun får det til å fungere. Særlig fordi vi elsker hårfargen hennes. Det der er én blendende blond skandinavisk prinsesse!

Kongeekspert Kjell Arne Totland syns det er gledelig at utenlandske medier roser Mette-Marit.

- Det er hyggelig at de roser vår unge kronprinsesse i utlandet og ikke minst er det velfortjent. Jeg syns Mette-Marit har funnet en stil som både passer hennes personlighet, hennes rolle og posisjon, sier Totland til minMote.

LES OGSÅ: Ny Valentino-kjole med utsalgspris på ca. 70.000 kroner

LES OGSÅ: Slik sminker du deg som Mette-Marit

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?