15 iPhone-deksler du vil elske

Trendy eller elegant, eksklusivt eller humoristisk - gi mobilen din et særpreg med et av sesongens mange deksler.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det tok ikke lang tid fra mobiltelefonen ble allemannseie til produsentene begynte å lage ulike deksler. Med iPhonen kom deksel-manien tilbake, og selv noen av verdens mest eksklusive merker har laget sin versjon.

minMote har plukket ut femten morsomme varianter som er i butikk akkurat nå, slik at du kan finne din favoritt:

Oppsiktsvekkende

Du er i alle fall garantert oppmerksomhet hvis du drar opp et deksel med kaninører og avtakbar bustehale fra vesken når det ringer. Rabito-dekslene selges i en rekke nettbutikker som sender til Norge, men er også i ferd med å åpne sin egen nettbutikk. Thecasefactory.com har på sin side spesialisert seg på deksler til iPhone og iPad for de som vil ha noe ekstra luksuriøst. Her finner du blant annet deksler i semsket og glatt skinn i ulike farger.

Dyrisk

De kanskje søteste dekslene er formet som bjørner, katter eller andre dyr. Hippe Marc by Marc Jacobs har gått i bresjen med sine ugledeksler, og Moschino har fulgt opp med et deksel som like gjerne kunne være en kosebamse. Kjedebutikker som Accessorize har dessuten laget rimelige varianter - da er det kanskje lov til å unne seg flere?

Trendy

Franske Kenzo har vært på alles lepper siden de lagde fjorårets it-genser med tigertrykk. Nå har de videreført trykket til iPhone-deksler i mange forskjellige farger, som dessuten koster langt mindre enn en genser fra det franske motehuset. En trenchcoat er en annen garderobefavoritt man aldri går lei - så hva med å gi iPhonen en egen kåpe?

Hva slags iPhone-deksel har du? Diskuter i kommentarfeltet!

Publisert: