Christina Aguilera i kveldens dristigste antrekk

Det var ikke bare stemmen til Christina Aguliera (31) som fikk folk til å måpe under nattens American Music Awards.

Iført en åletrangt korsett med stjerner og slep fremførte den platinablonde stjernen en rekke nye låter under nattens prisutdeling i Los Angeles. Aguilera matchet den dristige overdelen med nettingstrømper og skinnstøvletter - rett og slett litt for mye av det god, mener Daily Mail dagen derpå:

«Hun prøvde å gjøre patriotisme sexy med en stjerne-sparklende bodysuit, men klarte ikke å få opp pulsen på publikum. Christina viste altfor mye kløft i det antrekket», skriver de.

Aguilera hadde også fått mye lengre hår siden hun en time tidligere ankom den røde løperen i en kort bob-frisyre.

AMA-utdelingen krever en hakket mer glamorøs bekleding enn EMA-utdelingen som gikk av stabelen for kort tid siden. Derfor stilte både Aguilera og en rekke andre store kjendiser som Taylor Swift, Heidi Klum og Jordin Sparks i råeksklusive designerkjoler på den røde løperen. Finn din favoritt blant kveldens kjoler her:

Jason Merritt

Heide Klum skuffet som vanlig ikke, og stilte i en sexy minikjole i glitrende gull. Gull så ut til å være en gjenganger på den røde løperen, og blant annet hadde country-stjernen Taylor Swift kastet seg på trenden. Hun hadde på seg en kjole fra libanesiske Zuhair Murad, som seiler opp som en ny Hollywood-favoritt etter at blant annet Kristen Stewart har lagt sin elsk på hans feminine kjoler.

Flere kjendiser hadde også valgt lyserosa kjoler. Mens popstjernen Kesha stilte i kveldens korteste, valgte Carly Rae Jepsen en mer glamorøs kjole.

AB1

Motebevisste Gwen Stefani gikk helt motsatt vei og valgte en sort look med sexy, røde lepper og skinnbukser. Stefani hadde på seg et av høstens aller hotteste plagg; en glitrende jakke fra en av årets mest omtalte visninger - Balmain.

Hvordan var din opplevelse i dag?