Fire høydepunkter fra MTV Europe Music Awards

KJENIDISMODELL: Hailey Baldwin er datteren til Stephen Balwin og niesen til Alec Balwin. Hun er også bestevenn med Jenner - og Hadid-søsterene og ryktes å date Justin Bieber. Foto: Getty Images

Pharrell og kona Helen Lasichanh dukket opp i olabukser, Ruby Rose hadde kveldens fineste frisyre og Hailey Baldwin stjal rød løper-showet. Her er høydepunktene fra MTV-festen i Italia.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Søndag kveld ble MTV Awards for Europa arrangert fra Milano. Flest europeiske, men også amerikanske artister kastet glas over festen med sang, dans og statementposeringer på den røde løperen.

Les også: Prisdryss til Justin Bieber

MTV Music Awards er kjent for å tiltrekke seg de villeste antrekkene på rød løper - du husker kanskje Miley Cyrus' nakenkjole og J-Los kjettingkreasjon fra i fjor? På arrangementet i Italia var det en noen nedtonet stil, men likevel flere som vakte oppsikt.

Her er høydepunktene fra kvelden:

1. Hailey Baldwin stjal showet

STJAL SHOWET: Hailey Baldwin er i ferd med å ta motebransjen med storm og var den som vakte mest oppsikt på den røde MTV-løperen søndag kveld. Foto: Getty Images

Modellstjerneskuddet Hailey Baldwin var kveldens dristigste iført en minimal kjole med markerte cut out-detaljer. Hun hadde stylet håret i en rufsete topp, og øynene var sotet. 18-åringen, som er datter av Hollywood-skuespilleren Stephen Baldwin, spåes en lysende fremtid i modellbransjen og er stort sett overalt om dagen.

Baldwin har allerede vært i Vogue flere ganger, frontet en Topshop-kampanje, gått på de viktigste moteukene og blir invitert til de mest pretisjefulle bransjearrangementene. Glemte vi å nevne at hun er Gigi og Bella Hadids og Jenner-søsterenes beste venn?

2. Bianca Baltis brokadeantrekk

GULL: Bianca Balti hadde på seg et lekkert sett bestående av en kort, voluminøs short og en jakke. Legg merke til skoene som er i samme stoff som antrekket. Foto: Getty Images

TV-kanalens fester har gjennom tidene servert oss det ene ville antrekket etter det andre, men den italienske supermodellen Bianca Balti hadde tolket MTV-dresscoden på mesterlig vis - supersexy og glamorøst. Hun var iført et todelt antrekk i brokademønster bestående av en minishorts, bouclejakke og en svart magetopp. Supermodellen hadde perfekt buet eyeliner og en høy hestehale som ga antrekket en sporty look.

3. Flettene til Ruby Rose

FLETTEFIN: Ruby Rose hadde på seg et heltsort antrekk som lot hennes mange tatoveringer komme til sin rett. Hun valghte å myke opp antrekket med klassiske, franske fletter. Foto: Getty Images

Etter at skuespilleren Ruby Rose dukket opp i suksesserien Orange is The New Black, har interessen rundt henne tatt av. Ikke nok med at hun var programleder sammen med Ed Sheeran under MTV-arrangmentet og skiftet x-antall ganger, men hun hadde også kveldens fineste frisyre på rød løper. Det er noe med franske fletter som vi aldri blir lei av. Så enkelt, men likevel så fint! Dessuten passer det stort sett til alle antrekk. Vil du lage en lignende flettkrone som Rose - ta en titt her.

4. Pharell og Helen Lasichanhs antrekk

NONCHALANTE: Pharrell og Helen Lasichanh så upåklagelige ut i jeans og korte hverdagsjakker på den røde løperen. Foto: Getty Images

Glem korte kjoler, ville farger og dyre utringninger -hvis det hadde vært en pris for kveldens mest avslappede og kule antrekk, hadde den uten tvil gått til Pharell og kona hans Helen Lasichanh. Pharrell, som tidligere har blitt kåret til en av verdens best kledde, ser enda kulere ut med Helen ved sin side. De to var kledd i olabukser, kule høstjakker med dobbeltspenn og sneakers. Deres lite anstrengende rød løper-antrekk funker som ei kule!

Publisert:

Finn mer innhold om: