Her er de nye Victoria's Secret-englene

SVENSK SUPERMODELL: Elsa Host har vært modell for Victoria's Secret i flere år, men har nå blitt utnevnt som en av englene. Foto: NTB scanpix

Victoria's Secret-modellene er noen av verdens fremste modeller. Enda mer prestisje er det å få tittelen «engel». Her er de ti nye tilskuddene som skal ta bransjen med storm.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I natt ble det klart hvilke modeller som skal representere verdens mest sexy og populære undertøysmerke. Det er utnevnt ti nye «engler» og deriblant svenske Elsa Hosk (26).

VGTV:Her kan du se vårens fineste kjoletrender

Det var knyttet store forventninger til om Kardashian-lillesøster Kendall Jenner (19) og stjerneskuddet fra California, 20-åringen Gigi Hadid (som har en lillesøster som også tar bransjen med storm) skulle få to av de ti plassene i staben, men ikke i år tydeligvis.

Les også:Derfor sa Kendall og Cara nei til Victoria's Secret

Prestisje

Det er utallige VS-modeller som går moteshowet og gjør reklamejobbene hvert år, men kun et knippe som blir utnevnt som «engler». Disse er ment som merkets ansikt utad og skal representere undertøyet og brandet året rundt. Adriana Lima, Doutzen Kroes, Chanel Iman, pensjonerte Giselle Bundchen og Heidi Klum (som har hanket inn en norsk modell) er noen av supermodellene som har hatt den gjeve tittelen i mange år.

Modellbransjen blir omtalt som både tøff og hard, og den svenske klesgiganten Acne fikkkritikk for å sende for tynne modeller ut på catwalken.

Undertøysshowet er et av de mest omtalte visningene hvert år, og det med god grunn. BH-er til flere millioner kroner, store englevinger og verdens mest kjente supermodeller er bare en brøkdel av hva du får servert under Victoria's Secret.

Her er de 10 nye Victoria's Secret-englene:

1. Elsa Hosk (26)

untitled link

2. Kate Grigorieva (25)

untitled link

3. Martha Hunt (26)

untitled link

4. Taylor Hill

untitled link

5. Monika 'Jac' Jagaciak

untitled link

6. Stella Maxwell

untitled link

7. Sara Sampaio

untitled link

8. Lais Ribeiro

untitled link

9. Romee Strijd

untitled link

10. Jasmine Tookes

untitled link
Publisert: