Sjekk Kristen Stewarts avslørende kjole

Alle øyne var på Kristin Stewart (22) under «Twilight»-premieren i Los Angeles - og det var ikke på grunn av hennes strålende smil.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

«Twilight»-skuespilleren stilte nemlig i det som utvilsomt var kveldens dristigste kjole til verdenspremieren av «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2». Stewart hadde valgt en gullkreasjon fra libanesiske Zuhair Murad som overlot lite til fantasien. Bak et gjennomsiktig skjørt kunne alle få et glimt av brunettens bakdel, noe Daily Mail tviler på var tilfeldig:

«Forholdet hennes til medskuespiller Robert Pattinson (26) fikk utvilsomt en støyt da hun var utro, men under premieren avledet hun alles oppmersomhet med en særdeles sexy kjole», skriver avisen.

Daily Mail er imidlertid ikke imponert over skuespillerens antrekk, som er omtalt under tittelen «Det antrekket er skandaløst!».

Det er nemlig ikke lenge siden Stewart var på alles lepper på grunn av noe helt annet enn kjolen. Skuespilleren var utro mot den daværende kjæresten Robert Pattinson med den 19 år eldre filmregissøren Rupert Sanders, og bildene av de to i hete omfavnelser gikk verden rundt. Stewart beklaget seg i et åpent brev til både familien og Pattinson, som likevel skal ha flyttet ut nesten umiddelbart etter avsløringen. Nå går ryktene om at de to har funnet sammen igjen, og under premeien var det lite som tilsa at at de to var uvenner da de poserte tett inntil hverandre.

Stewarts kjolevalg viser også at hun ikke lenger har like tette bånd til motehuset Balenciaga etter at den kreative lederen Nicolas Ghesquière annonserte sin avgang. Ghesquière har tidligere blitt omtalt som Kristin Stewarts motementor, og hun har valgt hans kreasjoner ved en rekke anledningen. Denne gangen gikk hun imidlertid en helt annen vei, til den langt mindre profilerte Zuhair Murad.

Publisert: