Prinsesse Märtha Louise låner klær av Maria Mena

Märta og Mena

– Du vet den følelsen når en prinsesse kommer hjem til deg for å låne klærne dine? spør Maria Mena (30) på Instagram og hinter til et klessamarbeid med prinsesse Märtha Louise (45).

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Märta og Mena

BLIR KLEDD OPP: Maria Mena hevder å ha lånt ut klærne sine til prinsesse Märta Louise for et fotoopptak. Foto: NTB scanpix

Märta og Mena

STYLIST: Maria Mena gir uttrykk for at hun har påtatt seg rollen med å kle opp prinsessen for et samarbeid. Foto: Helge Mikalsen/VG

Artisten Maria Mena har etter det MinMote har forstått påtatt seg jobben med å kle opp prinsesse Märtha Louise til et spesielt oppdrag. Oppdraget, som virker på å være interiørrelatert, ble filmet på Instagrams videofunksjon på Menas egne profil tidligere denne uken.

Mena har også hintet om samarbeidet til sine 61.000 følgere på Instagram ved å dele to bilder.

– Du vet den følelsen når en prinsesse kommer hjem til deg for å låne klærne dine? Nei...? Ikke jeg heller, skriver Mena på Instagram under et bilde av seg selv og Märtha Louise.

toppbilde v[rens trender
NYHETER

Dette er 2017s største trender

Maria Mena ønsker ikke kommentere saken.

Er i skrivemodus

– Ettersom jeg sier ja til (nesten) alt for tiden så måtte jeg jo si ja til et meget spesielt stylist-oppdrag i dag... Jaja! Nå har jeg prøvd meg bak kamera også! All respekt til deg og det du gjør @martedahlgren, skriver Mena på Instagram under en selfie av seg selv og Märtha Louise, og sikter til den norske stylisten Marte Dahlgren.

Jørn Brekke, manageren til Mena, kjenner ikke til hva Mena gjør når hun ikke er studio og opplyser om at artisten er i skrivemodus om dagen, så alt hun gjør utenom musikken derfor er på eget initiativ.

Prinsesse Märtha Louises sekretær, Carina Scheele Carlsen, ønsker ikke å kommentere saken.

Les også: Prinsesse Märtha Louise om bruddet med Ari Behn: – Et åpent sår

Publisert: