Kjendisene og vennene festet for mote-Maya

Maya Vik (32) var kveldens dronning iført Acne fra topp til tå under sin egen lanseringsfest. Dessuten hadde en rekke venner fra både musikk- og moteverdenen tatt turen til den unike fotoutstillingen med bilder av Maya selv.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Maya Vik har gjort seg bemerket som bassist i det kritikerroste bandet Montée, men nesten like mye som norsk it-jente med øye for mote. Elle Mann kåret henne til landets peneste og kuleste jente i 2007 og under sin egen lanseringsfest var hun nok en gang blant de best kledde.

Maya var kledd i det svenske merket Acne fra topp til tå: Knallblå pumps, skinnskjørt med stjernemønster, grå glitrende magetopp og tykk «sauejakke» for å holde varmen. Rundt håndleddene hang armbånd fra Hennes & Mauritz.

Lanseringsfesten ble holdt i forbindelse med at Maya har samarbeidet med fotografene Pål Laukli og Gary Swindell, som gjennom et år har tatt en rekke bilder av den motebevisste artisten. Bildene blir utgitt i bokform, men skal også stilles ut på Hennes & Mauritz.

Maya selv sier hun ikke er opptatt av å følge trender selv om hun elsker klær.

- Klær er viktig for meg. Jeg elsker å eksperimentere, og har alltid hatt et øye for hva jeg liker og ikke liker. Men jeg kan gjerne stå på scenen i slengbukser selv om det er skinny jeans som er trendy, sier Maya til minMote.

Hun er storfornøyd med bildesamarbeidet som ble stilt ut onsdag kveld.

- Det er utrolig spesielle og kule bilder, sier artisten.

Og at bildene skal stilles ut på Hennes & Mauritz er dessuten en stor bonus, ettersom billigkjeden er en av den motebevisste artistens store favoritter.

- Jeg handler masse der! Man må på ingen måte bare kjøpe dyre klær for å se bra ut, mener Maya.

Blant musikk-kjendisene på festen var Mira Craig, som har holdt en lav profil siden hun ble mor i begynnelsen av sommeren.

Hun stilte i Isabel Marant-inspirerte sko og ikke minst BH fra nederlandske Marlies Dekkers, som blant annet både Katy Perry, Britney Spears og norske Anine Stang har brukt i sine musikkvideoer.

Også manager David Eriksen var klar for fest antrukket i Diesel fra topp til tå, mens artist Alexander With stilte i brukt jakke og Converse-sko for anledningen.

Maya går dessuten solo med albumet «Château Faux-Coupe» i disse dager.

Se også:Beyoncé og Adam Levine utsatt for ekstrem retusjering

Se også:Madde med Kim Kardashian på ball

Se også:Beyoncé designer mammaklær

Publisert: