- Dette blir rett og slett for drøyt

Oscar-feiringen fortsetter med stjernespekkede etterfester. Her kniver kjendisene om de aller mest oppsiktsvekkende antrekkene.

Natalie Ngo
Publisert:

Det er ikke kun den røde løperen på Oscar-festen som samler de største stjernene i Hollywood. Festene etter selve utdelingen er vel så kjendisspekket. VG Nett skrev forrige uke om de viktigste festene som arrangeres i forbindelse med Oscar. På topplisten troner kjendisfesten arrangert av bladet Vanity Fair og den årlige veldedighetsfesten til Elton John.

Se festkjolene fra Oscar-etterfestene nederst i saken!

I disse anledninger transformeres den røde løperen til en kamp om mest oppmerksomhet, og vinnerne er de som tør å skille seg ekstra ut på klesfronten.

– Oscar er kanskje den kvelden i året som samler flest stjerner, og det kan være vanskelig å sikre seg oppmerksomhet på den røde løperen. Derfor tyr noen til mer ekstreme antrekk, forklarer minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Den tidligere supermodellen og «Project Runway»-programlederen Heidi Klum (39) får prisen for kveldens mest vågale utringning i en kjole av luksusdesigneren Julien McDonald. Klum overlater nemlig lite til fantasien i en tettsittende og glitrende gullkjole med utringning så lavt som rett under ribbeina.

minMote-lederen mener at 39-åringen fint kunne spart seg for den dype kløften.

– Heidi Klum er uten tvil flott, men jeg synes hun kunne overlatt litt til fantasien. Dette blir rett og slett for drøyt, fastslår Vold.

LES OGSÅ:Anne Hathaways brystvorter skaper Twitter-storm

De mannlige stjernene benyttet også anledningen til å vise litt ekstra hud på kjendisfesten. Skuespiller og komiker Jim Carrey (51) lot dresskoene stå igjen hjemme og viste seg tilsynelatende «barfot» i et par sko som var formet som kjempeføtter.

– Jim Carrey gjør nok dette for å være morsom, men det sikrer han også oppmerksomhet - noe han er veldig klar over, sier Vold om skuespillerens unike valg av fottøy.

For andre stjerner var det om å gjøre og skinne i eksklusive festkjoler fra motehus som Valentino, Giambattista Valli og Versace. Kjolekreasjoner fra libanesiske Zuhair Murad var også en gjengående favoritt og ble sett på både Lily Collins og Alessandra Ambrosio.

SE DE FLOTTE FESTKJOLENE HER:

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: