Cara Delevingne soper inn penger - tjente 26 millioner det siste året

VÅGAL: Cara Delevingne byr ofte på seg selv - og skal vi dømme etter inntektstallene, så funker det veldig bra. Foto: NTB Scanpix

Supermodell Cara Delevingne (22) har på få år blitt en av verdens mer ettertraktede modeller ­– og millionene strømmer inn.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er Daily Mail som skriver at Delevingne har dratt inn rundt 26 millioner kroner de siste 12 månedene. Videre skriver avisen at rundt 15 millioner kommer fra modellkontrakter, og dette kommer fram i regnskapstall som er levert inn fra firmaet Cara & Co til Companies House.

Bakgrunn:Derfor er Cara motebransjensheteste kvinne akkurat nå

ANISKT UTAD: Cara stilte i en sexy blazer og matchende bukse da det ble annonsert at hun fronter Topshops julekampanje nylig. Foto: NTB Scanpix

Topshop-modell

Regnskapstallene kommer samtidig som Cara nok en gang lanseres som Topshops kampanjepike for julekolleksjonen – så det er kanskje ikke så rart at hun gliste fra øre til øre under lanseringen.

Dette er dessuten første gang man får en kikk på den mildt sagt solide totaløkonomien til Delevingne, skriver Daily Mail.

Cara Delevingne har hatt en eventyrlig karriere i motebransjen siden hun slo gjennom i Burberrys sommerkampanje i 2011.

Et knapt år etter var hun det gigantiske motehusets ansikt utad, og høsten 2012 var hun moteukenes store stjerne da hun gikk på catwalken for alle fra Dolce & Gabbana til Stella McCartney og Chanel. Samme år vant hun «Årets modell»-prisen på British Fashion Awards.

Derfor stjal også Cara mye av oppmerksomheten i søsterens bryllup, og ikke minst på undertøysfesten hvor hun festet med John Carew.

Saken fortsetter under bildet.

TYPSK CARA: Når hun ikke er på modelljobber, har Cara gjerne en avslappet stil. Her fra en DKNY-fest tidligere i år. Foto: NTB Scanpix

Cara+Kate

22-åringen har dessuten gjort seg bemerket som moteverdenens rebell, da hun gjerne foretrekker hettegenser, lue og sneakers så fort hun kommer ned fra catwalkenden, i stedet for høye hæler og glamorøse antrekk . «Off duty» dropper hun også nesten alltid de seriøse poseringene, og gir heller fotografene et bredt glis eller en geip.

Den siste tiden har hun dessuten teamet opp med supermentor Kate Moss. De to fant tydeligvis tonen da de spilte inn Burberrys siste kampanje sammen, i det siste har Cara og «Moss the boss» dukket opp sammen på flere tilstelninger – én gang hånd i hånd.

TO GENERASJONER IKON: Cara og Kate Moss har blitt gode venninner - her er de sammen på en butikkåpning i Paris. Foto: NTB Scanpix
Publisert: