Sjekk kjendisantrekkene på Elle-festen

HEI SVEIS: Blogger og IT-jente Camilla Pihl viste frem en lekker, ny frisyre på kveldens fest. Hun hadde fått stylinghjelp av et «glam-team» før kveldens fest.

Glitter og glam: Kjendisene sparte ikke på kruttet under årets sommerfest.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Elles sommerfest er en av årets store «se-og-bli-sett»-fester. Festen har blitt en tradisjon, og hvert år strømmer kjendiser og bransjefolk til for å feire sommeren. I år var intet unntak.
Motemagasinet Elle feirer 20 år i Norge og hadde derfor slått på stortromma med en storstilt fest på taket av Grand Hotell i Oslo sentrum.

Mange av kjendisene valgte sesongens store må-ha-plagg, nemlig en kul oversized blazer.

Det var både høye splitter og dype utringninger å spore på festen. Se alle antrekkene nederst i saken!

Mange av antrekkene så ut til å være planlagt i minste detalj, men flere forteller til MinMote at kveldens antrekk er funnet i siste liten. – Skjørtet kjøpte jeg på H&M for 299 kroner i går, sier Benedichte Bjerke. Hun matchet sitt kule lakkskjørt med en trendy oversized blazer.
Allikevel kunne også noen av kjendisene kunne avsløre at det ligger mye planlegging og «stæsjing» bak.
– Jeg har reist så mye i det siste at jeg hadde tre antrekk som lå fremme. Da kunne jeg bare hoppe i noe som føltes bra, sier Camilla Pihl som fikk besøk av både frisør og make-up-artist før kveldens fest.

Storm Pedersen sto for et av kveldens villeste antrekk, nemlig en paljettdress.

– Jeg har sluttet å bry og bekymre meg for antrekk. Det er så befriende og deilig. Jeg er bare her for å ha det gøy, forteller han til MinMote.

Se antrekkene her:

PARTY-DATE: Tone Damli var kledd i antrekk fra Ravn med dyp utrigning. Hun matchet den med skyhøye partysko fra Saint Laurent. Kjæresten Markus Foss var kledd et monokromt, sporty antrekk fra norske Holzweiler.
GJENBRUK: Sigrid Bonde Tusvik kjøre gjenbrukskjole fra Solace London. Hun forteller at hun fant frem kjolen i siste liten. – Det ble denne gode, gamle lilla, sier hun.
FARGERIK: Janka Polliani hadde på seg råååsa drass fra Ganni. Hun matchet den stramme dressen med lekne sko fra Dolce Gabbana. Legg merke til den lekre Gucci-vesken og det trendy snittet på dressjakken!
I FARGER: Celine Aagard forteller at hun for en gang skyld gikk for et fargesterkt antrekk. Kjolen er fra By Malene Birger, brillene var vintage Dior og vesken fra Celinè. Skoene med kule detaljer er fra Loewe.
DIY: Julie Varner poserer på den røde løperen sammen med IT-jente Nina Sandbech. Varner var kledd i antrekk fra Line of Oslo, mens Sandbech hadde på en egendesignet, hjemmesydd kjole.
GOTISK PRINSESSE: Artist Maria Mena forteller til MinMote at hun føler seg som en gotisk prinsesse i kveld. Kjolen er fra ByTiMo.
TØFF TRIO: Line Langmo, Elen Kristvik og Marte Bratberg stilte opp sammen på den røde løperen. Langmo var kledd i Balenciaga, Kristvik hadde kjole fra Self Portrait og Bratberg hadde skjørt fra Lindeberg og t-skjorte fra M by M.
STILIG: Darja Barannik kom i antrekk og sko fra Mulberry. Hun hadde veske fra Louis Vuitton. Blogger Tine Andrea Storløs hadde Kjole fra Ganni, veske fra Louboutin, sko fra Acne og blazer fra Zara.
SJEFEN: Elle-redaktør Signy Fardal hadde kjole fra By Malene Birger og veske fra Saint Laurent. Hun forteller at hun som vanlig gleder seg til party.
TRENDY: Benedichte Bjerke hadde funnet antrekk i siste liten. Hun hade budsjett-skjørt fra H&M, trendy blazer fra Zara og klassiske sko fra Louboutin.
LEKKER I LAKK: Elle-journalist Caroline Skjelbred hadde på seg en rå asymmetrisk lakkkjole fra Baum und Pferdgarten. Hun matchet den frekke kjolen med klassisk tilbehør fra Chanel og Christian Louboutin.
I EGET DESIGN: Marte Krogh hadde på seg en jumpsuit fra sitt eget merke.
GODE VENNER: Vendela Kirsebom og Jan Thomas.
GLAM: Storm Pedersen med designer Leila Hafzi. Pedersen sto for et av kveldens villeste antrekk. Han hadde på seg en skikkelig paljettdress. – Det er hemmelig hvor den kommer fra. Glitter er gøy!, sier Pedersen som gleder seg til fest.
HØY SPLITT: Kathrine Sørland var kledd i en nydelig isblå omslagskjole med skyhøy splitt.
BLIR MAMMA: Artist Linnea Dahle blir mor om to måneder. Hun var kledd i en lekker kjole fra norske FWSS.
BLOMSTRETE: Caroline Berg Eriksen kom på den røde løperen sammen med mannen Lars Kristian. Hun hadde på seg en blomstrete minikjole og spisse, høye heler.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: