Kjolebonanza på Emmy-utdelingen: Se stjernenes antrekk!

DELIKATE DRØMMER: Emilia Clarke, Kristen Bell og Emily Robinson var alle kledd elegante kjoler på den røde Emmy-løperen. Les alt om nattens røde løper i saken!

NEW YORK (MinMote) Dramatisk eleganse, delikate kreasjoner og cut-out detaljer: Det ble ikke spart på noe under Emmy-utdeligen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Natt til mandag hedret den amerikanske TV-bransjen seg selv i Los Angeles med prestisefylte Primetime Emmy Awards. Men det var ikke bare TV-serier i fokus under utdelingen som ble ledet av Jimmy Kimmel.
Mer om utdelingen? «Game of Thrones» kan kuppe Emmy-rekord
Det er også lagt ned stor innsats i å skinne på den røde løperen, og det har gjennom årenes løp ført en rekke fantastiske antrekk vi aldri glemmer.

Variert

Selv om mange gikk for trygge løsninger, er Emmy-utdelingen stedet for å dra på litt ekstra og overraske på den røde løperen. Kveldens røde løper var svært variert, men til felles hadde stjernene at det ikke var spart på kruttet.

Mange gikk for dramatiske kreasjoner i farger som rødt og sort, men det var også flere innslag av stjerner spreke fargevalg og i delikate kjoler i lyse farger. Da det kom til hår og sminke var det mange som holdt det nedtonet og naturlig, helt i takt med trendene for høsten.

Se kjendisenes antrekk her:

DELIKAT: «Transparent»-skuespiller Emily Robinson var kledd i en kreasjon i nude og gull designet av Carolina Herrera. Håret og sminken var holdt i en av høstens store trender: Helt naturlig.
I VINTAGE: «Girls» og «Transparent»-stjernen Gaby Hoffman bar en kort, hvit vintage-kjole med lange ermer og skilte seg med det ut på den røde løperen. Legg merke til de trendy skoene i grønn fløyel!
ELEGANT: Michelle Dockery var kledd i en kjole fra rød løper-favoritten Oscar de la Renta, mens koene er fra Stuart Weitzman. Håret var lett bølget, mens leppene var malt røde.
ENKEL ELEGANSE: Emilia Clarke, som spiller i «Game of Thrones», var kledd i en enkel og elegant champagnefarget kjole fra Atelier Versace. Stylingen var holdt helt enkel.
MINIMALISTISK: Keri Russell var kledd i en enkel, hvit kjole med spennende detlajer og langt slep på den røde løperen. Skyhøye stilettheler gjorde looken komplett.
IKKE LENGER FRUSTRERT FRUE: Skuespiller Felicity Huffman bar en kjole med stort slep. Hun var nominert for en rolle i «American crime».
GIRL IN THE GOLDEN GOWN: Claire Danes hadde kveldens mest glitrende kjole. Her var det gull, gull, gull hele veien (også ei litta orange spraytan). Schiaparelli-kreasjonen hadde også en lekker rygg med knytedetaljer.
SPENNENDE DETALJER: Kristen Bell hadde på seg en kjole med trendy broderier av blomster og flamingoer. Kjolen var fra motehuset Zuhair Murad Couture.
BOHEMSK: Moteredaktør Nina Garcia stilte på den røde løperen i en kjole med broderte detaljer fra Valentino.
UNIK: Constance Zimmer var kledd i en kjole fra Monique Lhuillier med detaljer i rosa broderi. Sminken var holdt enkel, men en lett rosa tint på leppene matchet kjolen.
GLAMOUR MED TWIST: Portia Doubleday, kjent fra «Mr. Robot» var kledd i en kjole med en frekk utrigning. Håret og sminken var holdt i ekte Hollywood-stil.
FEMME FATALE: Priyanka Chopra var kledd i en lekker rød kjole fra Jason Wu med cut-out detaljer som oste av glamour. Den matte røde leppestiften satte prikken over i-en for denne innertieren!
DETALJER: Tatiana Maslany kjent fra serien «Orphan Black» hadde en minimalistisk kjole med cut out-detaljer fra Alexander Wang.
FORFRISKENDE: Sarah Paulson, kjent fra serien «The People v.s O.J. Simpson», var kledd i en lekker grønnfarget kjole signert luksusmerket Prada. Den dype utrigningen var balansert med lange ermer. Legg merke til de markerte 80-talls-skuldrene.
DU GRØNNE, GLITRENDE: Amy Poehler var kledd i en kjole i et uvanlig snitt på den røde løperen. Den grønne fargen fremhevet rødtonene i håret hennes.
POPPET: Mandy Moore var kledd i en kjole fra Prabal Gurung. Sminken matchet kjolen med lett rouge og en leppestift med orange toner. Håret var holdt naturlig og trendy med romantiske bølger.
COOL CAT: Amanda Peet skilte seg ut i en paljettkjole med gule detaljer på den røde løperen. Hun hadde stylet looken med naturlig, utslått hår og knallrøde lepper.
BABY MAMA: «Confirmation»-stjernen Kerry Washington var rålekker på den røde løperen i en kjole med cut-out-detaljer fra Brandon Maxwell. Håret var stylet i supertrendy krøller. No-makeup makeup og negler lakket i sort med halvmåne-detaljer fullførte looken.
LADY IN BLACK: Stephanie Corneliussen var kledd i en kjole fra Michael Costello. Da det kom til styling lot hun kjolen snakke for seg.
I BLONDER: Sophie Turner var kledd i en sort blondekjole med spaghetti-stropper fra Valentino. Stylingen var holdt helt enkel, noe som fremhevet elegansen i den gotisk-inspirerte kjolen som passende nok gir oss «Game of Thrones»-vibber.
MIDNATTSBLÅ: Emily Ratajkowski hadde en av kveldens mest dramatiske kjoler. Legg merke til den matchende øyenskyggen. Håret var lagt i en stram, lav hestehale og var det perfekte tilbehøret til en kjole som krevde mye oppmerksomhet.
MØRK OG MYSTISK: Abigail Spencer var kledd i en kjole med polkadot-detaljer i glitter. Stylingen var Hollywood-glamorøs.
IS-DRONNING: Hannah Murray var kledd i en kjole i trendy pastellblått.
TOK EN JENNER: Ariel Winter var kledd i samme kjole som Kylie Jenner ble sett i under New York Fashion Week i forrige uke. Kjolen er designet av Yousef Al-Jasmi.
KVELDENS MEST SJARMERENDE: Gaten Matarazzo (f.v) Caleb McLaughlin og Millie Bobby Brown kjent fra Netflix-serien «Stranger Things» stjal showet på den røde løperen. Aner vi en ny fashionista i 12 år gamle Millie Bobby Brown? Hun var kledd i en kjole fra Red Valentino. Legg merke til vesken med navnet hennes på!
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.