Ikoniske Converse All Star blir redesignet

FÅR ENDRINGER: Skoene som er elsket av kjendiser, stilikoner og mannen i gata får for første gang siden 1917 merkbare endringer utviklet av Nike. Foto: Getty Images

Bedre støtte til hæl og ankel er grunnen til at den klassiske Chuck Taylor-modellen får en etterlengtet makeover.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Enten bruker du Converse slavisk, eller så har du et par liggende. Stort sett alle har et forhold til den flate, minimalistiske tøyskoen som paser til alt og alle stiler. De ikoniske skoene ble introdusert i 1917, og har siden den gang ikke blitt endret til tross for kritikk for at de gir elendig støtte til hælen og anklene.

Det ser imidlertid ut til å stoppe nå, da Chuck Taylor-modellen skal redesignes nettopp på grunn av helsemessige årsaker. Det nye navnet på skoen skal være «The Chuck Taylor Allstar II».

På jakt eller flate, gode sandaler?Da er disse budsjettvariantene løsningen

Lik originalen

Kreativ leder for merket, Bryan Cioffi sier sneakersendringene har blitt grundig gjennomtenkt og gjenskapt.

Converse’s new Chuck Taylors get a comfort boost - The Boston Globe

Så slapp av - den «nye og bedre» modellen skal være lik originalen, men det er satt inn bedre og bredere såle og et støttebånd rundt helen. Stoffet er lettere med en mer stilren finish, og sålen skal ha en spenstig skumpute ved fotbladet. Ikke store endringer med andre ord, men skoen vil endelig gi støtte.

Se hvordan den nye skoen ser ut her:

Les også:Dette er motebransjens nye «it»-gutt

Endringene er utarbeidet og inspirert av Nike som kjøpte Converse for 305 millioner dollar i 2003. Den nye modellen kommer til å lanseres i fire farger, både lave og høye, og vil lanseres i USA 28. juli, så vi får nøye oss med netthandel her hjemme enn så lenge.

Publisert:

Finn mer innhold om: