Instagram: Barberte øyenbryn er tilbake i motebildet

Insta-trend: Barberte øyenbryn

Trodde du det ikke var flere 90-tallstrender å hente frem? Vel, så feil kan du ta. Nå er det nemlig «hot» å barbere striper i øyenbrynene, skal vi tro den seneste Instagram-trenden #eyebrowslits.

Line Blokhus
Publisert:
Insta-trend: Barberte øyenbryn

Skjermdump Instagram

Insta-trend: Barberte øyenbryn

Skjermdump Instagram

Det er mange trender man tror – og håper – at aldri skal gjøre comeback. Det å barbere striper i øyenbrynene troner høyt på nettopp den listen.

Den seneste tiden har flere postet bilder på Instagram av sine nyfriserte øyenbryn - med én eller flere barberte striper. Huffington Post, Popsugar, Buzzfeed og Cosmopolitan er blant mediene som allerede har omtalt det overraskende comebacket.

Er du klar for denne trenden? Bruk gjerne kommentarfeltet under og skriv din mening.

Hashtag-kulturen

En av de som går i bresjen for at 90-tallstrenden skal komme tilbake, er den dansk-amerikanske modellen Chloe Nørgaard, som også var tidlig ute med «havfruehår»-trenden. Men det er langt i fra bare jenter som har kastet seg på brynshypen. Gutter og jenter med forskjellige stiler har tatt barberhøvelen fatt og dratt den gjennom brynet.

Den siste tiden har flere merkelige trender fått mye oppmerksomhet på Instagram ved å skape ulike hashtags. Emneknaggene, som det heter på norsk, får ofte tusenvis av registrerte bilder av folk som hiver seg på virale trender. For å nevne noen: Bobleneglene, klovnesminke og motreaksjonen #thepowerofmakeup.

Mange av oss har spinket og spart øyenbryn lenge, med Cara Delevingne som det ultimate «bryn-idolet». Hvis du kjenner at du er klar for å gi opp de fyldige brynene til fordel for bryn med såkalte «slits», er det bare én ting å gjøre:

Sett på Jay-Z-låta «Do It Again (Put Ya Hands Up)» fra 1999, hvor Carter synger om tre kutt i øyenbrynene, finn frem barberhøvelen og «wild out».

Les også:Minituttene fra 90-tallet gjør comeback

Brows on fleek: Sjekk ut Instagram-bildene under og bli inspirert (eller ikke)!

untitled linkuntitled link
untitled link
untitled link
Publisert:

Finn mer innhold om: