Omstridt kjæreste matchet sin kongelige «svigerfamilie» - sjekk kjoledommen her

I prinsesse Estelles

Jennifer Bråthen
Publisert:

dåp bugnet det av ulike antrekk i alskens farger. Sjekk minMote-Sonias dom over antrekkene her.

På den blå løperen i prinsesse Estelles dåp fikk vi se antrekk og hatter i alle regnbuens farger. Kronprinsesse Victoria, prinsesse Madeleine og dronning Silvia ankom i duse farger. Det gjorde også prins Philips omstridte kjæreste, Sofia Hellqvist.

LES MER: Slik pynter de kongelige seg til dåp

Sofia Hellqvist:

Sonias dom:

– Sofia Hellqvist er dåpens store midtpunkt. Mange, inkludert meg, har vært veldig spent på hvordan hun kom til å se ut i dag, og den svenske prinsens kjæreste innfrir virkelig. Hun ser sofistikert og elegant ut i den tildekte, pudderfargede kreasjonen. Hun er nesten helt likt kledd både dronning Silvia og kronprinsesse Victoria, og ser ut som en ung utgave av sin «svigermor».

Kronprinsesse Victoria:

Sonias dom:

– Kronprinsesse Victoria er nesten alltid plettfritt antrukket. Også denne gangen ser hun flott ut, men kjolen ser faktisk litt for stor ut. Den kunne vært sydd både opp og inn slik at den satt bedre.

Dronning Silvia:

Sonias dom:

– Dronning Silvia ser helt fantastisk ut i sin pudderfargede kreasjon. Drakten får frem hennes flotte figur, og hun ser både sofistikert og sexy ut på samme tid. Dette er en dame som fyller 70 neste år – hun er i en klasse for seg når det kommer til å kle seg korrekt uten at det blir kjedelig

Prinsesse Madeleine:

Sonias dom:

– Prinsesse Madeleine stråler på vei inn til dåpen. Hun har valgt et gråhvitt antrekk og skiller seg dermed ut fra sin mor og storesøster, som begge har valgt pudderrosa for anledningen. Madeleine gjør sjelden feil når det kommer til bekledning, og dette er intet unntak. Også kronprins Fredrik imponerer i dag. Gøy at han matcher Ari med gul vest 0g at også han våger å skille seg litt ut.

Prinsesse Märtha Louise:

Sonias dom:

– Prinsesse Märtha Louise er langt fra den eneste som har valgt en pudderfarget drakt i dag. Hun har ikke den fineste varianten, men ser likevel elegant ut. Også Ari er velkledd, og som vanlig er han ikke redd for å skille seg litt ut – jeg liker det knallfargede slipset!

Kronprinsesse Maxima:

Sonias dom:

– Kronprinsesse Maxima skiller seg virkelig ut med knallrødt fra topp til tå. Det er gøy at hun drar på og velger en så sterk farge i en barnedåp der de fleste går får lyse, sommerlige fargenyanser.

Kronprinsesse Mary:

Sonias dom:

– Kronprinsesse Mary er en stilsikker kvinne, og skuffer ikke denne gangen heller. Hvitt og beige er perfekte farger for en barnedåp. Chanel-vesken og den store hatten gjør antrekket spennende til tross for det klassiske fargevalget.

Dronning Margrethe:

Sonias dom:

– Blått og hvitt er en av sesongens heteste fargekombinasjoner. Mønsteret på dronning Margrethes kjole er flott, men jeg synes ikke hatten passer så godt til. Det hele blir litt for rotete.

Anna Westling Söderblom:

Sonias dom:

– Daniels søster, Anna Westling Söderblom, ser fantastisk bra ut. Den enkle kjolen, armbåndet, hatten og jakken – alt stemmer! Hadde skoene hatt spiss tupp ville hun sett nesten like bra ut som Silvia.

Stephanie de Lannoy:

Sonias dom:

– Stephanie de Lannoy, forloveden til prins Guillaume, har en flott jakke med røffe glidelåsdetaljer. Den hvite kjolen enkel og fin, men jeg synes den er litt i det korteste laget.

Prinsesse Mathilde:

Sonias dom:

– Prinsesse Mathilde har valgt beige fra topp til tå. Skjørtelengden er helt riktig og jeg liker at den skinnende jakken har korte ermer. Det er ingenting feil med antrekket, men det er heller ikke det mest spennende jeg har sett.

Publisert:

Finn mer innhold om: