Disse produktene sverger minMote-redaksjonen til

Se hvilke favoritter du finner på baderomshyllene og i sminkepungene til minMote-redaksjonen.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Det finnes noen skjønnhetsprodukter som er så gode at man rett og slett blir avhengige av dem. Få et innblikk i hvilke selvbruningskremer, hårkurer og neglelakker vi i minMote ikke kan leve uten.

Sonia Huanca Vold, minMote-ansvarlig:

– Jeg hater å bruke mye tid på pynte meg, men vil jo gjerne se fin ut. Løsningen er å fikse brynene mine hos brynkongen Fred Hamelten, ta vippe-extensions hos Trude på Beauty Norway og få Shellac i en neglesalong. Alt holder i omtrent én måned, så da slipper jeg å tenke på det å få et våkent blikk, sminke øynene eller lakke neglene i hverdagen.

– Sterke parfymelukter får jeg lett vondt i hodet av. Derfor sverger jeg til velduftende kroppskremer. Jeg elsker Kiehl’s' Coriander-krem, og blander den gjerne ut med litt marokkansk argan-olje for å få ekstra myk hud.

– Håret mitt er veldig langt og rett, og jeg føler meg litt som en gother når jeg ikke styler det. Skal jeg pynte meg, bruker jeg derfor varmruller for å få myke bølger.

Jennifer Bråthen, journalist:

– Jeg liker å tro at huden min aldri får nok fukt, og marinerer den derfor daglig. I ansiktet bruker jeg ansiktskremen fra Murad med solfaktor 30 for å forebygge aldringstegn - uansett vær. På kroppen går det i ulike produkter fra Ole Henriksen, og spesielt lavendeloljen tør jeg påstå har etterlatt seg et mykt resultat. Den er litt dyr, men om du ikke har mitt behov holder det med en flaske i året.

– Jeg har knusktørt hår og kurer det med Redkens Smooth Down opptil flere ganger i uken. Når det kommer til styling, bruker jeg kun Aveda-kremen - et økologisk produkt som holder på fuktigheten og samler håret. Ikke bare lukter den godt - den gjør jobben!

– Jeg er manisk når det kommer til bruk av håndkrem - jeg hater tørr hud genrelt. Favoritten er nå Steam Cream. Den kan også brukes på tørre partier på kroppen eller i ansiktet. Dette er et produkt jeg er glad jeg har oppdaget.

Ingrid Bruvik, journalist:

– Vippetangen fra Shu Uemura må være verdens beste. Den gir mine stri nedovervipper en fin bøy som varer hele dagen. Den hurtigtørkene overlakken fra Seche Vite er også en fast følgesvenn. Den gjøre at neglelakken tørker fort og holder seg fin lenger.

– Denne kultparfymen har jeg fått utallige komplimenter for opp gjennom årene. Duften er kun en basenote som er tilsatt andre parfymer for å fremheve duftene de inneholder. Det vil si at når du sprayer den på og den blander seg med dine feromone, så er det din personlige duft som trer frem, noe som igjen gjør den helt individuell.

– Ingen leppestift, gloss eller farget balm i verden ser fin ut med sprukne lepper under. Dermalocia-balmener derfor et must i vesken min. Når det kommer til ansiktshuden, sverger jeg til Elexir-padsene. Etter at jeg begynte å bruke den har huden min blitt jevnere og mindre utsatt for urenheter. Et lite vidunder på boks!

Martine Lunder, journalist

– Jeg elsker neglelakk og har en hel samling i alle verdens farger, men ender likevel nesten alltid opp med lyserosa – perfekt på våren og sommeren! Akkurat nå er jeg forelska i den rosa vårlakken fra Chanel, som får neglene mine til å se ut som sukkertøy.

– Jeg alltid vært dårlig på å finne parfyme, men etter at jeg oppdaget Annick Goutal har jeg vært avhengig. Merket har mange forskjellige parfymer, enten du vil ha en mørk aromaparfyme eller en lett sommerduft. Selv bruker jeg bare Petite Chérie, som lukter av deilige roser året rundt.

– Moroccan Oil er et must for slitte hårtupper, mens selvbruneren fra Dove holder meg litt brun hele året. Den bruker jeg nesten hver dag - trikset er å bruke vanlig krem på alle ledd, så slipper du skjolder. Én gang i uka skrubber jeg av både selvbruning og alt annet som har satt seg på huden med verdens deiligste skrubb.

LES OGSÅ: Slik får du Scarletts Hollywood-look

LES OGSÅ: Ta hensyn til din alder - slik sminker du deg vakker

LES OGSÅ: Dette tilbehøret må du ha - alt under 400 kr.

Publisert: