Her er minMote-redaksjonens ønskeliste til jul

Årets koseligste høytid er rett rundt hjørnet, og minMote-redaksjonen stiller selvsagt forberedt. På ønskelistene står både lekkert undertøy, glitrende kjoler og deilige produkter.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Merete

- Det finnes mange spennende bøker om mote og jeg blir glad hvis jeg får et stykke motehistorie under juletreet i år. Utvalget er stort og bøkene finnes i de fleste prisklasser på amazone.com. I boken «Chanel - The Vocabulary of Style» blir vi servert flotte bilder av historiske plagg og nyere herligheter av Karl Lagerfeld.

- Det er umulig å legge en perfekt makeup uten ordentlige sminkekoster. Siden mine koster har blitt utslitt, ønsker jeg meg denne harde pakken til jul. Jeg tror et sett med koster i flere størrelser er en nyttig og bra gave mange vil sette pris på.

LES OGSÅ:Slik ser du sexy ut med et enkelt grep

- Det er Versace-feber i Norge og det glamorøse tilbehøret kan være en ypperlig julegave. Jeg falt for armebåndene og ringene, og håper jeg kan smykke meg med en variant etter gaveoppakningen på julaften.

- Serum gjør huden fløyelsmyk og hindrer aldring. Mitt favorittserum er fra Estée Lauder, men jeg har ikke tatt meg råd til å kjøpe ny flaske etter jeg gikk tom. Jeg drømmer om å pakke opp den delikate brune glassflasken til jul.

Martine

- Som de fleste andre jenter har jeg lang liste over klær jeg ønsker meg, men enda finere hadde det vært å få et skikkelig luksuriøst undertøyssett. Dette fra Rosa Mario er rett og slett helt nydelig, og toppen kan til og med brukes under en transparent bluse til sommeren. Prislappen er nok litt i overkant stiv, men både H&M og Lindex har rimelige varienter som er neste like fine.

- Det heteste tilbehøret denne vinteren kommer fra norske Efva Attling, som minMote dessuten har kikket i sminkepungen til. Jeg er ikke så flink til å bruke store armbånd og holder meg som regel bare til en liten gull-lenke, men dette armbåndet er akkurat passe casual og feminint!

LES OGSÅ:Komfortabelt og flatterende: Slik skjuler du julemagen

- Jeg elsker alt som lukter godt og har en badehylle proppfull av kremer og dufter. Til jul ønsker jeg med duftlysene fra Voluspa, som skal stå både i gangen, i stua og på badet. Dette med Goji-lukt er favoritten.

- Det er lite som er mer sexy enn smokey eyes, og denne duoen fra Chanels julekolleksjon blir perfekt til nyttårsaften. Hvis denne ligger under treet gjenstår bare den store kjolejakten før årets største festkveld.

Isabelle

- Jeg foretrekker å legge igjen boblejakken når jeg skal ut på byen, og trenger en jakke som er varm, men samtidig pyntet. Denne jakken fra Nelly Trend er helt perfekt. Skinnbeltet som snøres inn i livet gir den enkle jakken et kult preg, og prislappen er slett ikke verst den heller.

-Om vinteren elsker jeg å tilbringe tid på fjellet, og da er det greit å ha et par solide vintersko. Selv i Oslo sentrum kan man måtte ty til sko som tåler litt snø og da er disse skoene fra Pajar Canada helt perfekt.

- Av en eller annen grunn kan man aldri få nok vesker. Denne vesken fra NYPD er helt rå, og absolutt høyt oppe på ønskelisten.

LES OGSÅ:Dette ønsker motebloggerne seg

- BH-en fra Marlies Dekkers er utrolig kul. Jeg har blitt bitt av basillen og bruker disse unike BH-ene til hverdags og fest.

- Jeg får aldri nok av hodeskallene. Dette smykket er akkurat det jeg ønsker å bruke sammen med en V-halset ullgenser og et par skinnbukser på nyåret.

- Ballkjolen fra Rachel Gilbert er utrolig vakker. Det blir som regel ett par ball rundt juletider, og det ville vært en drøm å kunne troppe opp i denne kjolen. Dessverre er prisen stiv, men det er ingenting i veien for å finne rimeligere alternativer på nettet.

Ingrid

- Jeg klarer ikke å motstå en neonclutch denne sesongen heller. Denne setter farge på en grå tilværelse og har plass til alt jeg tror jeg trenger.

- Mobilen min fungerer egentlig helt fint, men det er noe med den rene hvite fargen på denne iphonen! Også har den jo noen funksjoner også da...

LES OGSÅ:Skjønnhetskupp til under 200 kroner

- Jeg har aldri vært av den praktiske typen som organiserer alt og alle. Men denne sminkebagen frister til system i rotet - sort, stilren og praktisk. Nå kan jeg endelig se ut som en ekte makeup-artist.

- Navnet på den vakre kjolen sier vel alt - «princess dress». Finner jeg denne under treet er lykken komplett, for det er vel lov til å ønske seg slike kjoler selv om man er over åtte år?

LES OGSÅ: Redd vinterhuden med ansiktsoljer

Publisert:

Finn mer innhold om: