Dette vil vi se gutta i på 17. mai

Nasjonaldagen er rett rundt hjørnet. minMote tipser deg om det perfekte antrekket til tre ulike anledninger.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Mange sverger til bunad på nasjonaldagen, men det finnes en rekke andre antrekk å velge mellom for deg som ikke har gått til innkjøp av nasjonaldrakten. Her er tre ulike antrekk til tre forskjellige feiringer.

LES OGSÅ: Stjel stil Tinie Tempah

Frokost hos svigerforeldre:

Er man i et forhold, starter man kanskje dagen med frokost hos svigerforeldrene. Ved en slik anledning er det lurt å være velkledd. Gå for en stilsikker dress, gjerne med farge, som sitter godt. Kombiner den med et forfriskende slips eller en sløyfe. Ønsker du matche partneren din, kan du ta opp fargen på kjolen hennes i slipset eller sløyfen du velger.

Champagnelunsj med gutta:

Skal man starte dagen med gutta er det lov å være mer avslappet i klærne, men sørg for at både skjorten og buksen er nystrøket og at skoene er pusset. Hold deg til klassiske farger som beige, blått, brunt og hvitt. Krever frokosten et litt mer forseggjort antrekk, kan du bytte ut strikkegenseren med en kardigan eller en blazer.

Barnetog og lek:

Skal man tilbringe dagen med små barn, er komfortable og praktiske klær optimalt. Gå for en skjorte som tåler å bli litt skrukkete og kombiner den med mørke chinos i kraftig materiale. Sørg for å ha godt fottøy på bena. Topp antrekket ditt med en praktisk bag - det vil gjøre det enklere for deg hvis du må å frakte med deg ekstrautstyr som våtservietter og mat til barna.

LES OGSÅ: 18 år etter sin død er Kurt Cobain fremdeles et stilikon – slik får du stilen

LES OGSÅ: HylletKanye Wests design i sko til 33.000 kroner

Publisert:

Finn mer innhold om: