Kim Kardashian med ny karriere: Solgte ut sminkekolleksjon på to timer

NYTT BEITE: Kim Kardashian har nylig lansert en sminkekolleksjon som ble utsolgt på et blunk. Foto: Getty Images

Kim Kardashian West (36) gjør braksuksess med sitt nye sminkemerke. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Som de fleste Kardashain-fans har fått med seg, gjør minstemann i familien, Kylie Jenner, ekstremsuksess med Kylie Lip Kits. For ikke mange ukene siden fikk Kim gjestedesigne en egen leppestiftkolleksjon under lillesøsterens merke, men onsdag denne uken slapp 36-åringen sitt helt eget sminkemerke - KKW Beauty.

NYHETER

NORSKE LEGER ADVARER MOT KARDASHIAN-KORSETT

Utsolgt på under 30 minutter

Den første kolleksjonen, som kanskje ikke overraskende bestod av contour og highlighter, ble solgt ut på svimlende to og en halv time. Kolleksjonen kom i forskjellige nyanser - lys, medium og mørk, og de to første ble utsolgt på under 30 minutter. Prisen var 45 dollar, altså litt over 380 kroner.

– Så sinnsykt at vi solgte ut alle hightlight- og contour-kits!!!! skrev Kardashian på Instagram. 36-åringen fikk også hennes mangeårige makeup artist Mario til å teste produktene flere ganger i løpet av proseessen, røper hun på sosiale medier.

NYHETER

Slik snudde Kylie Jenner leppekritikken til en suksesshistorie

Se video av hvordan Kim Kardashian bruker contour her:

Eget «selfierom»

Det tok heller ikke langt tid før sminken ble lagt ut på eBay til 195 dollar - fire ganger så mye som den opprinnelige prisen.

NYHETER

KARDASHIAN-SØSTRENE ER SKREMMENDE

Tidligere samme dag feiret Kim «sitt nye yrke» med en stor fest i Los Angeles. Ifølge bildene ser det ut til at interiøret var i blekrosa, så det matchet Kims signatur-sminkelook og den nye kolleksjonen. Og ingen fest uten et eget «selfierom» innredet med speil og rosa roser, vel?

untitled linkuntitled link
Publisert: