Kim Kardashian med ny karriere: Solgte ut sminkekolleksjon på to timer

NYTT BEITE: Kim Kardashian har nylig lansert en sminkekolleksjon som ble utsolgt på et blunk. Foto: Getty Images

Kim Kardashian West (36) gjør braksuksess med sitt nye sminkemerke. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Som de fleste Kardashain-fans har fått med seg, gjør minstemann i familien, Kylie Jenner, ekstremsuksess med Kylie Lip Kits. For ikke mange ukene siden fikk Kim gjestedesigne en egen leppestiftkolleksjon under lillesøsterens merke, men onsdag denne uken slapp 36-åringen sitt helt eget sminkemerke - KKW Beauty.

midjetrener
NYHETER

NORSKE LEGER ADVARER MOT KARDASHIAN-KORSETT

Utsolgt på under 30 minutter

Den første kolleksjonen, som kanskje ikke overraskende bestod av contour og highlighter, ble solgt ut på svimlende to og en halv time. Kolleksjonen kom i forskjellige nyanser - lys, medium og mørk, og de to første ble utsolgt på under 30 minutter. Prisen var 45 dollar, altså litt over 380 kroner.

– Så sinnsykt at vi solgte ut alle hightlight- og contour-kits!!!! skrev Kardashian på Instagram. 36-åringen fikk også hennes mangeårige makeup artist Mario til å teste produktene flere ganger i løpet av proseessen, røper hun på sosiale medier.

Kylie Jenner før og etter
NYHETER

Slik snudde Kylie Jenner leppekritikken til en suksesshistorie

Se video av hvordan Kim Kardashian bruker contour her:

Eget «selfierom»

Det tok heller ikke langt tid før sminken ble lagt ut på eBay til 195 dollar - fire ganger så mye som den opprinnelige prisen.

NYHETER

KARDASHIAN-SØSTRENE ER SKREMMENDE

Tidligere samme dag feiret Kim «sitt nye yrke» med en stor fest i Los Angeles. Ifølge bildene ser det ut til at interiøret var i blekrosa, så det matchet Kims signatur-sminkelook og den nye kolleksjonen. Og ingen fest uten et eget «selfierom» innredet med speil og rosa roser, vel?

untitled linkuntitled link
Publisert: