Kim Kardashian West: – Jeg skjønner ikke at folk fortsatt blir sjokkert av avslørende bilder

NYTT NAKENSTUNT: Kim Kardashian West skjuler ingenting i ny reklame. Her er hun på rød løper i september. Foto: Angela Weiss/AFP
NYTT NAKENSTUNT: Kim Kardashian West skjuler ingenting i ny reklame. Her er hun på rød løper i september. Foto: Angela Weiss/AFP

Reality-dronningen avslører hvordan hun lagde parfymeflaskene som eksakte kopier av hennes egen kropp, og undrer seg over at hennes nakenhet fortsatt overrasker. 

Kim Kardashian West er ikke fremmed for nakenstunts, og særlig ikke i salgsøyemed.

I fjor høst brakte hun kroppsglitteret tilbake med en nakenshoot, og det samme gjør hun i disse dager med lanseringen av sin egen parfyme.

– Det er en sexy duft. Den minner meg om sommer, som jeg assosierer med å være sexy, forteller Kardashian West til E!

Den siste tiden har hun nok en gang fylt opp sin egen Instagram-profil med avslørende bilder av seg selv, enten helt naken eller dekket i maling.

– Det er definitivt avslørende, men jeg har vært det tidligere. Det er ikke noe nytt. Jeg skjønner ikke hvorfor folk er så sjokkerte over at jeg gjør en avslørende fotoshoot. Jeg har gjort så mange av dem, sier hun.

Samtidig legger hun til at hun tok flere bilder i det samme kunstgalleriet.

– Men jeg likte nakenbildene bedre. Jeg tenkte at det ikke vil komme et bedre tidspunkt å gjøre dette, enn for denne parfymen, forklarer hun.

– Og selvfølgelig om du har det, vis det, legger hun til.

– Om du har det, vis det

Det siste året har Kardashian West fulgt en trenings- og kostholdsplan sammen med personlig trener Melissa Alcantara. Reality-stjernen legger ikke skjul på at hun mener treningen har gitt resultater og at hun føler seg sterkere.

– Jeg har aldri vært i bedre form enn jeg er nå, så hvorfor ikke nå? spør hun kanalen.

Parfymeflasken som selges til prisen av 60 dollar, altså 479 kroner, er formet etter kroppen til Kardashian West avslører hun. Det var opprinnelig ikke meningen, men noe reality-dronningen foreslo. Dermed måtte kroppen hennes skannes.

– Det var litt kleint fordi du må være naken foran et teknisk team. De holder maskiner og pcer foran deg, og så går de rundt med pinner som skanner kroppen din, forteller hun.

– Deretter lagde vi modeller av kroppen min. Da var jeg smurt inn i vaselin, som er super seigt, så legger de tøystoff på kroppen og så må du bare vente. Det tok kanskje en time til sammen, og var veldig gøy å lage, forteller hun.

Forvirret? I videoen får du svaret på hvorfor Kardashian-familien er kjent:

Hvordan var din opplevelse i dag?