Supermodell Gigi Hadid med norsk design

HEY THERE: Maria Skappel Holzweiler, Susanne Holzweiler og Andreas Holzweiler står bak det norske merket som Gigi Hadid ble sett med torsdag kveld i New York. Foto: Getty Images

Gigi Hadid (21) får oppmerksomhet i motepressen for sin oransje hettegenser fra det norske klesmerket Holzweiler. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Torsdag ble 21-åringen avbildet utenfor leiligheten sin i New York iført militærgrønne bukser, Gucci-loafers og en oransje hettegenser designet av Susanne Holzweiler og ekteparet Maria Skappel Holzweiler og Andreas Holzweiler. Hadid matchet genseren med statement-solbriller i samme fargetone.

STATEMENT: Gigi Hadid stylet Holzweiler-genseren med militærgrønt og oransje solbriller. Foto: Getty Images

Genseren er en del av deres høstkolleksjon og har merkets velkjente kleshenger-logo midt på brystet. Daily Mail beskriver looken som edgy og avslappet.

– Skikkelig fett

Andreas Holzweiler forteller at responsen har vært stor etter at bildet av Gigi kom ut for bare få timer siden.

– Under Oslo Runway i februar var det diverse stylister fra NYC som var flydd inn og kom på visningen vår og senere besøkte showroomet vårt. At Gigi Hadid har valgt å bruke en av våre dna-produkter med den nylanserte hengerlogoen vår, er jo skikkelig fett. Vi har nok aldri opplevd lignende respons bare timer etter at bildet kom ut, og vi klarer faktisk ikke få svare på alle henvendelser vi har fått, sier Andreas Holzweiler til MinMote.

BRUD

Superstjernen giftet seg i norsk design

PARTNERE: Andreas Holzweiler og Maria Skappel Holzweiler giftet seg i 2011 og har to barn sammen. Foto: Frode Hansen / VG

Kleshenger-logoen er inspirert av en av Andreas' tatoveringer plassert på høyre arm som representerer det Andreas har jobbet med i hele sitt liv.

– Kleshengeren er i sin enkelhet det perfekte symbolet på optimal design og funksjonalitet. Det er nettopp dette vi kontinuerlig streber etter å oppnå med vårt design. Hengeren ble derfor den perfekte logo for merket, da den daglig påminner oss om vårt mål. Produkter med optimal design og funksjonalitet, sier Maria Skappel Holzweiler.

Prosjektleder for Oslo Runway, Ditte Kristensen, mener dette er et resultat av den internasjonale gjestelisten under moteuken for knappe to måneder siden.

– At Gigi Hadid har blitt sett i en genser fra Holzweiler synes vi er helt sykt kult. Dette viser igjen hvor viktig Oslo Runway er for å få norsk mote ut i verden, da dette skaper store ringvirkninger for hele bransjen, sier Kristensen.

Oslo runway høydepunkter
NYHETER

Fem høydepunkter fra Oslo Runway

Publisert: