Nå kan du spraye på deg skjorten

Spray, bruk og vask. Nå kommer klærne du kan spraye rett på kroppen.

Cathrine Elnan
Publisert:

Hvis du liker tettsittende plagg kan dette produktet være noe for deg. Oppfinnerne Manel Torres og Paul Luckham har laget Fabrican – et flytende stoff som du kan spraye rett på kroppen, og som blir sittende som et helt vanlig klesplagg, det skriver Daily Mail.

Det høres kanskje ut som en oppfinnelse fra en science fiction-film, men nå er det mulig å spraye på seg dagens antrekk fra en sprayboks. Torres og Luckham har begge studert mote ved det anerkjente Royal College of Art og de har jobbet i ti år med å realisere klesspray-ideen. Nå er de overbevist om at produktet kan forandre måten vi kler oss på.

Få fram gløden i sorte klær!Slik får du gylden hud

Ull, lin, bomull eller akryl

Produktet er ferdigutviklet, men det er ennå ikke å finne i butikkhyllene. En sprayboks vil koste rundt 120 kroner, og teksturen i stoffet som sprayes på kan variere fra ull, bomull, lin eller akryl.

Ifølge journalisten fra Dail Mail er stoffet iskaldt når det påføres, men det tørker raskt og blir hurtig forvandlet til tøy.

– Jeg trodde det skulle det skulle se ut som kroppsmaling eller en menneskelige statue, men det så faktisk ut som en vanlig topp, sier Laura Stott.

Menn vil ha Botox!Det norske Botox-salget til himmels

Miljøvennlig

Det er flere miljøvennlige aspekter ved denne nye oppfinnelsen. Når du er ferdig med å bruke plagget, kan du ta det av deg igjen som en vanlig topp eller t-skjorte. Deretter kan du vaske stoffet og bruke det igjen, som enhver annen t-skjorte i garderoben. Hvis du skulle bli lei av fargene eller designen, kan du løse opp stoffet og spraye det på kroppen på nytt – enten som en topp, et skjørt eller en ny t-skjorte.

Relevante artikler videre:

Savner du din naturlige hårfarge?Få din naturlige hårfarge tilbake

Vil du ha skinnende og glansfullt hår?Få tipsene her!

Misfonøyd hos frisøren?Slik får du et vellykket frisørbesøk

Pump opp volumet!Slik får du høstens heteste hår!

Publisert:

Finn mer innhold om: