Fem investeringer som gjør deg høstklar

Det begynner å gå mot kaldere tider og kanskje trenger man en aldri så liten garderobeoppdatering. Her er 5 plagg som gjør overgangen fra sommer til høst litt enklere.

silje
Publisert:

Skinnjakken

Vi blir aldri lei denne klassikeren. En skinnjakke kan du bruke til jeans, haremsbukser eller over en flott kjole. Med en skinnjakke kan du sørge for at sommerfavorittene varer litt lenger. Bruk den over den blomstrete sommerkjolen eller shortsen med ankelboots til hverdags. Skal du på en fin middag med kjæresten, kan ta på skinnjakken over en flott silkekjole, så får du er tøff look. Når det blir kjøligere, finner du frem tights eller strømper for å holde varmen.

Planlegger du høstgarderoben? Her er er 12 flotte kjøp under 500 kr.

Ankelboots

Ankelboots er et allsidig fottøy. I høst skal de gjerne ha kilehæl og kommer i semsket skinn. De har også gjerne detaljer som snøringer og spenner. Ønsker du en mer praktisk variant, satser du på brunt, sort eller grått skinn som du impregnerer godt. Da kan du bruke den hele vinteren. Ankelboots er fint til tights, korte skjørt og kjoler, jeans eller shorts. Bruk de med knehøye sokker for en trendy stil, eller til et par mørke skinny jeans, en hvit skjorte og skinnjakken for en klassisk look.

Hvorfor ikke shoppe sko på nett?Her finner du minMotes skoguide!

Et skjerf

Når det begynner å bli kjøligere om morgenen, er det på tide å investere i et fint skjerf. Et skjerf en rimelig moteoppdatering med mange muligheter. Liker du å kle deg i sort fra topp til tå, kan et skjerf i en farge som lilla, gjøre underverker for antrekket. I høst skal det gjerne være ensfarget, frynser eller mønster. Du kan også gå for en kul hals, som også blir en stor trend i høst.

Lurer du på hvilke trender som blir hot i høst?Her er 10 kule høsttrender!

Hverdagsvesken

På tide å bytte ut sommerens hvite hverdagsveske mot en høstveske i mørkere toner? Vi jenter elsker vesker og det er ikke uten grunn. Det finnes mange flotte høstvesker i fargene svart, cognac, beige eller lilla. Tenk igjennom hvilken farge som du vil få mest bruk for til den garderoben du har, eller planlegger å skaffe deg. Det finnes både mange lekre modeller i imitert skinn eller ekte vare. Draperinger eller nagler er kule detaljer på veskene i høst.

minMoteredaksjonen vet hva de satser på i august.Se deres favoritter her!

En vest

Velg deg en vest i fuskepels, ull eller tweed og bruk den over sommerens lyse olajakker og kardigans, når kulda setter inn. En varm vest er en ypperlig måte å få brukt flere plagg i garderoben, da ser du både kul ut og holder varmen. Trenden med lag-på-lag er alltid inn. Føler du at det blir formløst, setter du et belte i midjen.

Relevante artikler videre:

Flere gode tips om høstmoten? Sjekk ut minMotes nye høstserie!

Den svenske supermodellen Emma Wiklund designer for Lindex. -Mote trenger ikke være komplisert!

Coco Chanel visste hvordan man skulle kle seg. Få stilen her!

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her!

Publisert: