Kle deg i høstens trendjakke

Pilotjakken er et av sesongens hotteste plagg, og saueskinnsfôr går igjen på både jakker, sko og vesker. Her finner du ni fôrede og moteriktige høstkupp.

Cathrine Elnan
Publisert:

Den klassiske pilotjakken, slik vi kjenner den fra Tom Cruises kultfilm Top Gun, er tilbake for fullt. I høst er jakken med saueskinnsfôret krage et av sesongens nøkkelplagg, og det myke fôret har også blitt en trendy detalj på sko og vesker.

Lurer du på hvilke farger du skal satse på i høst?Her er sesongens viktigste farger!

Et must i høst

Mange forbinder kanskje saueskinnsfôr med tøfler eller skotøyet UGG’s, men denne sesongen er fôret i vinden igjen, moteriktig som aldri før. Den tradisjonelle skinnjakken har blitt oppgradert med lambihvite krager, og kilehælene har fått en kledelig, saueskinnsfôret kant rundt ankelen.

Sesongens fôrede jakkekrager og sko er ikke bare trendy, de holder deg også varme i høstkulden. Pilotjakken er dessuten veldig anvendelig, og du kan både bruke den til jeans, maxiskjørt eller kjole.

Her er alt om høstens makeup-trender!Slik skal du sminke deg i høst

Stor etterspørsel

Det var spesielt hos moteskapere som Acne, Burberry Prorsum og Giles at pilotjakken gikk igjen på catwalken. Hos Burberry Prorsum økte etterspørselen etter høstens it-jakke så raskt at det ble mulig å forhåndskjøpe plagget så fort sesongens motevisning var over.

Kleskjeder som H&M, Cubus, Lindex og Topshop har også kastet seg over trenden, så pilotjakken er tilgjengelig i rimeligere og mer lommebokvennlige varianter.

På tide med en forandring? Her er høstens hotteste frisyrer!

Relevante artikler videre:

Ikke gå berserk med dyreprint. Slik gjør du det

På jakt etter ny høstsko? Her finner du fine alternativer!

Skal du på shopping? Her er flere fine høstfavoritter som ikke går av moten

Den geometriske trenden fortsetter til høsten!Få inspirasjon her!

Publisert:

Finn mer innhold om: