Nå er dette er helt ut

Salget av stringtruser har sunket dramatisk de siste fire årene. Kvinner dropper de små trusene til fordel for større og mer komfortabelt undertøy.

Mari Glans
Publisert:

En ny undersøkelse viser at salget av vanlige truser har økt med 42 prosent de siste tre månedene. Ifølge avisen Daily Mail rapporterer flere britiske undertøysmerker om at de selger to par vanlige truser for hver stringtruse.

Men det er ikke de store bestemortrusene det selges mest av om dagen. Store truser er ikke nødvendigvis synonymt med usexy truser. Ifølge Daily Mail har de mest populære trusene høyt liv, detaljerte blonder, rysjer og andre detaljer som framhever kroppen framfor å skjule den.

De øker salget av hold-in produkter!Se hvem det er her!

Framhever figuren

De mest solgte trusene akkurat nå er opp til dobbelt så store som vanlige truser. Trusene skal gjerne ha ekstra høyt liv for å holde inn magen og framheve timeglassfiguren. I tillegg legges det også vekt på å lage trusene i materialer som ikke skaper synlige linjer under klærne.

Menn som fortviler den nye undertøystrenden kan skylde på at 50- og 60-tallet er tilbake i motebildet, balnt annet takket være den populære tv-serien «Mad Men». Mye tyder også på at vårens trend med synlig underøy har vært med på å øke etterspørselen etter dekkende, men samtidig lekkert undertøy.

- Nå vil kvinner ha glamour i tillegg til komfort, og G-strengen har definitivt fått lide under denne trenden. Vi har sett et stort skifte fra de ørsmå trusemodellene, forteller en talskvinne for Marks & Spencer til Daily Mail.

Lanserer hold-in undertøy for menn!Les saken her!

Tabu med rumpesprekk

G-strengen har også fått et dårlig rykte etter å i lang tid ha vært en favoritt blant tenåringsjenter, glamourmodeller og unge Hollywood-kjendiser med en noe frynsete livsstil. En synlig stringtruse over buksekanten forbindes med noe av de største blunderne man kan gjøre på klesfronten. Dette har også flere prøvd å tjene penger på, og selger produkter som dekker til rumpesprekken når man bøyer seg.

Les mer om saken her! Tjener penger på rumpesprekken

Nylig avslørte også en årlig trusekåring med det klingende navnet «2010 Undie Awards» at kvinner heller foretrekker komfortabelt og praktisk undertøy som dekker godt, enn små stringtruser og blondeundertøy som er av det mer sexy slaget. Vinneren av årets beste truse for kvinner ble nemlig «Bali Skimp Skamp Brief Panty», som ser ut som en såkalt «bestemortruse».

Les hele saken her!Dette er kvinners favorittundertøy

Relevante artikler videre:

Lyst til å prøve noe nytt?Ektepar gjør suksess med selvlysende undertøy

Problemer med å finne riktig størrelse?Det har Hanne også!

Madonna er aldri kjedelig.Husker du disse bh-ene?

BH hevder å gjerne rynker.Les hele saken her!

Publisert:

Finn mer innhold om: